Menu Luk

Fittings fra VVS online

Vores datter og svigersøn har kastet sig ud i et større projekt. De har boet sammen nu i snart tre år og har i et stykke tid talt om, at de godt kunne tænke sig at købe et hus sammen, så de kan komme ud af den lejlighed, de nu deler og egentlig ikke er særligt begejstrede for. For eksempel er der bare ikke mulighed for et ordentligt badeværelse, og det piner Kent, da han er en rigtig handymand, der sagtens selv kunne bygge et lækkert badeværelse med udstyr fra hans favoritbutik med billig VVS: https://www.elvvs.dk/

De unge mennesker vælter sig ikke ligefrem i penge, men deres bank har dog sagt god for, at den godt ville være med på projektets økonomiske del, hvis de kunne finde et tilpas billigt hus. Og lige i den sammenhæng kommer finanskrisen og den afledte krise på boligmarkedet dem godt tilpas, for husene er billige for tiden, og det er i høj grad købers marked.

Og pludselig fandt de huset med en veritabel drømmebeliggenhed, men der er tale om et ret gammelt og i hvert fald meget forsømt hus. Til gengæld kunne de købe det til en pris et pænt stykke under den ramme, banken havde udstukket for dem. Nu har banken sagt god for ikke bare handelen, men at den også vil være med til at finansiere en gennemgribende istandsættelse op til den ramme, banken oprindeligt havde sat.

Så nu er de unge for alvor trukket i arbejdstøjet. Vores svigersøn, Kent, er meget praktisk anlagt, selv om han ikke er uddannet håndværker, så han er gået i gang med at lave helt nyt badeværelse og køkken, som var de ringeste dele af huset.

Det er så heldigt, at en af Kents kammerater helt tilbage fra skoletiden, er uddannet indenfor vvs, og han har lovet at give en hjælpende hånd med arbejdet. Han har anbefalet Kent at købe vvs online, for på den måde kan der være en del penge at spare.

Mens det omfattende arbejde står på, bor de to unge stadig i deres lejlighed, idet de har valgt først at opsige lejemålet en måned efter overtagelsen af huset, som faktisk er om to uger. Imens har Kent travlt med at finde billig vvs på nettet, for de skal have nyt overalt. Intet af det oprindelige udstyr i husets badeværelse er værd at bevare.

Endnu har de ikke bestilt nogle af varerne, for de laver i stedet en lang liste med alt det, de vælger ud. Så er det meningen, at Kents kammerat kan gennemgå listen og hjælpe med at udvælge de forskellige fittings, som nødvendigvis også skal købes, når der skal monteres toilet, brusebad, håndvask og så videre.

Vores datter fortalte i går, at Kent faktisk har brugt en del tid på at finde den helt rigtige netbutik til sine indkøb, for det kan nemt blive for dyrt i fragt, hvis man for eksempel køber et toilet, hvor det er billigst, og så armaturer et andet sted, der er billigere på det punkt. Og det er så det, han har fundet med elvvs.dk, og han gik da helt i sidespin af begejstring, da han opdagede, at de er topforhandler af hans absolutte favoritarmaturer: GROHE

Derfor har han siddet længe ved sin computer og sammenlignet priser, og han har fundet frem til, at hele handelen skal foregår i den netbutik, der hedder elvvs.dk, for her kan han få alt det, han får brug for. I morgen skal den store ordre så sendes af sted. Og han kommer også til at kunne købe sine LED pærer, lys og lamper der, så han er bare glad!