Menu Luk

Det gode indeklima

person in blue long sleeve shirt sitting beside black laptop computer

Alle taler om krise. Klimakrise. Økonomisk krise og recession. Det kan du altså bare ikke mærke i din virksomhed. Jo, du kan høre, at dine medarbejdere taler meget om klimakrisen – iltsvind i havet, naturkatastrofer i form af oversvømmelser og skovbrande. Men derudover, så er der ikke krise her hos dig og i virksomheden. Det går godt. I har meget at lave. Men heldigvis sker det på en måde, så ingen bliver stressede eller føler sig udenfor teamet. Du er tilfreds. Dine medarbejdere er tilfredse og glade. Og hvorfor det?

Rent med rengøringsfirma

En af grundene er, at I har et godt indeklima. Du har ikke kun sørget for at der er gode udluftningsmuligheder, gode lysforhold, og at støjgener fra gaden ikke trænger ind på kontorerne. Du har også sørget for at hyre et rengøringsfirma fra Aarhus, som leverer det, de lover.

Det tog dig faktisk lang tid at finde sådan en rengøringsservice, som du kan stole på. Men nu, efter adskillige test-kontrakter, så har du fundet det firma, der kan lave kontorrengøring, så alle er glade. Du har konstateret, at det ikke var nemt. Enten så holdt det rengøringsfirma, du fandt, ikke hvad det lovede i form af god rengøring. Eller også kom rengøringspersonalet simpelthen ikke på stabile tider. Det var ret irriterende at have rengøringsfolk rendende i lokalerne midt i møder eller under vigtige telefonsamtaler. Den rengøringsservice fik heller ikke en kontrakt med dit firma efter 3 måneders prøvetid.

Vigtige rengøringsmidler

Et andet firma, som mente at deres speciale var kontorrengøring, anvendte midler i rengøringen, som slet ikke er tidssvarende, og som faktisk fremprovokerede hovedpine hos nogle af dine medarbejdere. Hvorfor? Det ved du ikke. Måske på grund af lugten af midlerne. Måske fordi midlerne udviklede skadelige dampe. Du finder aldrig ud af hvorfor. Men heller ikke dette firma fik en kontrakt. Miljøvenlig rengøring som beskrevet her er altså vigtigt!

Nu har du så endelig fundet et rengøringsfirma, der kan levere den vare, du vil have: God og stabil kontorrengøring – uden brug af skadelige midler. Og du fandt det et helt andet sted, end du havde forventet. Du søgte nemlig på nettet efter ”kontorrengøring i Aarhus” – men resultaterne gav dig de to ’dårlige’ firmaer. Du søgte derefter ”rengøringsfirma i Højbjerg” og det var fra denne søgning, at du fandt firmaet, som du nu har indledt et samarbejde med.

Stabilt og punktligt

Det pågældende firmas personale kommer stabilt til tiden – tidligt om morgenen – og de får sørget for at der er godt luftet ud på alle kontorer. De gør rent – med et smil – og ofte en joke, hvis du møder meget tidligt. De rynker ikke på næsen af at skulle sørge for, at toiletterne er helt rene. Og bedst af alt: De anvender miljøvenlige midler i deres rengøring. Dertil kommer, at deres arbejdsgiver også sørger for, at rengøringspersonalets værktøj er intakt. Det sidste er vigtigt for personalets motivation til at få arbejdet gjort.

Så jo, du er glad for, at du brugte tid på at finde det bedste rengøringsfirma i hele Aarhus og omegn.  Deres konsekvente og glade indstilling til arbejdet smitter også af på dine medarbejdere: Hver eneste dag kan de nemlig mærke, at der er rent.