Vinter er tøjtid

Vinteren er der – lige om lidt faktisk. Og det betyder jo traditionen tro en pokkers masse besvær for alle. Der skal ryddes sne, der skal fyres op og – ikke mindst – der skal købes vintertøj. For vi voksne er der jo altid muligheden for at bruge det tøj, vi brugte sidste vinter i form af anorakker, jakker, handsker og alt det andet trælse, der hører vinteren til. Men for børnene er det noget andet. De skal have nyt tøj hver vinter, for vi fodrer dem jo med vitaminer i voldsom grad, så de små kræ vokser ud af tøjet hver sæson. Skidt for os – godt for dem, der sælger børnetøj.

Hvad findes der af godt vintertøj til børn?

Det var cirka sådan, jeg spurgte mig selv – og især min kone – forleden, da det gik op for os, at det var tiden til at spendere penge på overtøj til ungerne igen. Som forældre vil vi jo gerne give dem noget godt og anstændigt overtøj, ikke?

[one_half]Jeg synes, det kan være ganske alvorligt vanskeligt at gennemskue det marked. Man kan købe overtøj til børn billigt i Bilka for eksempel. Men er det så ordentligt? Holder det hele vinteren igennem, og kan ungerne ånde i det? Hvad med de farver der er brugt – er de allergen eller er de OK?[/one_half] [one_half_last]Det er jo ikke helt ligegyldigt, hvad vi putter på deres små og sarte kroppe. Forkerte tekstilfarver kan give allergier, har jeg hørt. Og det vil ingen forældre jo udsætte deres børn for, vel? Derfor besluttede vi at søge kompetent rådgivning inden denne vinters indkøb.[/one_half_last]

Funky Little Monkey hjalp os

Min kone (af 2. og meget bedre ægteskab) fandt en lang række butikker på nettet med børnetøj. Det var webshops som smartkids.dk, pompdelux.dk, troldeborn.dk og nogle andre – men det var altså funkylittlemonkey.dk, der begejstrede hende mest. Og mig efterfølgende faktisk.

De er ret stærke på overtøj til børn, og deres rådgivning var bare helt i top på alle måder. Meget søde mennesker i telefonen, der havde masser af tid til vores spørgsmål.

Vi endte blandt meget andet med en meget fin flyverdragt til Josefine og noget andet godt til lille Klara. Alt i alt en god dag!

Er det så bedre at shoppe online?

Det afhænger nok meget af temperament, men for os er det oftest mere effektivt. Der er masser af muligheder for at sammenligne produkter på tværs af forretninger. Egentlig er det ikke specielt billigere pr. købt produkt, men det er jo billigere end at skulle køre rundt efter tingene. Og med den nye betalingsring som de vanvittige røde har bestemt, bliver det jo alt for dyrt at køre ind til byen. Stakkels de forretningsejere, der har deres butikker indenfor ringen.

Det er jo også meget sikkert at handle på nettet nu om dage – og det gælder jo ikke kun for køb af varer. Også lån på nettet er blevet et kæmpehit, og det er der mange gode grunde til. Det er jo ikke altid, at man synes, at banken skal involveres i alting.