Menu Luk

En romantisk julegave

Hvis der er noget, kvinder elsker, så er det mænd, der er i stand til at tænke anderledes. Som mand kan det dog være fristende at vælge det trygge valg, som stadig tangerer romantisk. Derfor har de fleste kvinder sikkert prøvet at åbne gaven fra kæresten eller manden juleaften for at finde enten et smykke, noget undertøj eller en parfume. Det er også ganske fine gaver, og enhver kvinde vil også blive glad for sådan en gave.

Romantikken vil dog få et nyk opad, hvis man i stedet for åbnede op til en meget uventet og romantisk gave, som man kan se, der er blevet ofret noget tid på. Kvinder er lidt krævende på det punkt – ingen tvivl om det – men følelsen af at være en sand prinsesse (læs: blive forkælet) kan gøre enhver kvinde lykkelig. Savner du som mand nogle gode bud på en romantisk julegave, følger her nogle forslag. Og husk: er du usikker på modtagelsen af gaven, kan du altid kombinere det med et smykke, undertøj eller en parfume.

Kuponhæfte
Er I slemme til, at aftenen bliver brugt på sofaen med fjernsynet kørende i baggrunden? Eller er Blockbuster blevet jeres bedste ven i de weekender, hvor I ikke har planer med andre? Så kan det være, du skal overveje at lave et kuponhæfte med forskellige aktiviteter, som tager udgangspunkt i parforholdet. Man glemmer tit at pleje parforholdet i hverdagens trummerum, men det er vigtigt at give sig tid til at være sammen. Kuponhæftet kan rumme alt fra en biograftur, en tur på restaurant, en gåtur i skoven, en picnic på stranden eller andre ting, hvor I kommer tilbage på date-stadiet. Kuponhæftet kan gøres rigtig personligt, og det vil med garanti falde i god jord hos kæresten.

Weekendophold
Her er der igen fokus på at pleje forholdet og signalerer, at man gerne vil have noget alenetid. Et weekendophold er en mere her-og-nu oplevelse sammenlignet med det fortløbende kuponhæfte, men det kan give jer mulighed for at komme lidt væk fra hverdagen. Du kan enten overveje et slotsophold i Danmark eller se, om du kan finde nogle billige flybilletter til en romantisk storby. Vælger du sidstnævnte løsning kan det være en fordel blot at lave et gavekort på selve turen, så I i fællesskab vælger den bedst passende weekend.

Koncertbilletter
Ved du, at din kæreste er til noget bestemt musik eller at hendes yndlingskunstner kommer til byen, så kan koncertbilletter hertil være en god idé. Det viser betænksomhed, og du vil samtidig få credit for, at du har bidt mærke i hendes musiksmag – det er en win-win situation.
Der findes selvfølgelig mange flere bud på romantiske gaver, og du kommer rigtig langt ved blot at vise, at du gerne vil forkæle kæresten. Sidder du som kvinde og læser dette, kan det afsløres, at ovenstående gaveideer også kan bruges til mænd – rigtig god fornøjelse!