Menu Luk

Solidt jysk firma

Der er flere grunde til, at jeg har sat mine ting til opbevaring i Hobro. For det første er Hobro min fødeby. Jeg har en idé om, at jeg vil flytte tilbage dertil. Mine forældre og min bror bor der. Jeg vil gerne bo i nærheden af dem, når jeg beslutter mig for at flytte tilbage til Jylland. For det andet, så kommer min mand fra Randers. Han vil ikke have noget imod, at vi flytter til Hobro. Han kan godt lide naturen deroppe.

I Holbæk

Men lige nu bor vi altså her i Hornbæk. Jeg er ansat i kommunen, og min mand arbejder inde i København. Jeg er glad for mit job, men jeg ved, at jeg nemt kunne få arbejde i Hobro. Det vil være lidt mere svært for min mand. Det er ham, som skaber den største indkomst i vores familie. Han har en god karriere i en stor fagforening. Og jeg føler, at så længe han magter fysisk og psykisk at skabe en god arbejdsplads for alle, der arbejder inde i hovedkontoret, så skal han ikke søge om at blive flyttet til et regionalt kontor. Det kunne han ellers godt. Men jeg ved, at han er glad for sit arbejde. Så indtil han er ved at være træt, så bliver vi nok boende her i Holbæk.

Flytte sammen

Jeg kan huske, da vi skulle flytte sammen, var vi nærmest i krig med hinanden, fordi jeg havde for mange ting. Min mand er meget minimalistisk indstillet. Han har en teori om, at ting distraherer én fra at kunne tænke. Måske har han ret. Jeg har ikke noget imod at bo minimalistisk. Så længe jeg bare kan få lov til at rode inde på mit værelse. Vi bor i en forholdsvist stor lejlighed, hvor jeg har fået et værelse, hvor jeg kan gøre, hvad jeg vil. Jeg kan tegne og sy. Jeg kan rode. Jeg kan sidde og tænke i fred. Resten af vores lejlighed er meget spartansk møbleret. Det er nemt at bo i. Rengøring er nemt. Her er ikke så mange genstande at skulle tørre støv af. (Undtagen, selvfølgelig inde på mit værelse.)

Jysk flyttefirma fra Hobro

Men da vi skulle flytte sammen, blev vi enige om, at de fleste af vores ting skulle sættes til opbevaring. Vi brugte dagevis på at finde et flyttefirma i Jylland, som kunne tilbyde os både opbevaring og flytning af de få ting, vi havde brug for at tage med os til Holbæk. Tingene skulle flyttes fra vores lejlighed inde i København og til henholdsvis Holbæk og Hobro. Vi tænkte, at hvis vi kunne finde et firma, der kan klare alle de opgaver på en omgang, så ville det være det bedste for os.

Vi var heldige, at en af vores kammerater fra min mands studier kendte til et flyttefirma i Hobro, som sagtens kunne klare den opgave: https://hmsdanmark.dk/. De kom og så på vores ting, fik besked om, hvor hver enkelt ting skulle hen, og fik flyttet hele molevitten i løbet af en dag. Vi flyttede ind i lejligheden i Hornbæk, og vores ting står og venter på, at vi flytter til Hobro – i Hobro.