Menu Luk

DISC profil

I sidste uge fik jeg en opringning fra en virksomhedsejer, som var temmelig desperat. Han var nærmest ulykkelig. Han havde læst om den succes, som vores firma har haft. Vi laver teambuilding for alle. Vi har mange forskellige aktiviteter, som vi tilbyder vores kunder. Og vi kommer da også overalt – næsten. Hvis du søger på Google, Firefox eller Safari efter: ”Teambuilding – Sjælland”, så vil du helt kunne finde vores hjemmeside lige med det samme.

Styrke et team?

Men ham, som ringede mig op, var som sagt ulykkelig. Han sagde nemlig til mig, at han gerne ville have hjælp til at genopbygge det gode team, han havde haft før corona-halløjet, brød ud. Han kan se, at det (hans team) er ved at gå itu. Han snakkede om små konflikter og ligegyldighed. Han kunne godt forklare og forstå, hvad der er ved at ske med hans team. Han kunne godt forstå hvorfor. Men han kunne ikke finde ud af, hvordan han får løst op for de små konflikter eller problemer, som teamet står i. Og så nævnte han, at han jo ikke har sin virksomhed på Sjælland. Han spurgte faktisk, om vi kunne lave en ekstraordinær undtagelse og komme til Fyn for at afholde et event for ham og hans medarbejdere, så de kan komme tilbage på ret køl igen.

Noget der rykker

Jeg må sige, at jeg var ret smigret. Her er der en virksomhedsejer, der har søgt efter løsninger. En chef, der har læst om, hvad teambuilding der rykker kan gøre. En ansvarlig mand, der har brugt sin kostbare tid på at finde løsninger, men som må erkende, at han ikke kan alene. Han har sat sig ind i, hvordan hans medarbejdere har det, og vil gøre noget, for at de får det gode sammenhold, de havde igen. Og han ringer til mig. Det, synes jeg, er flot. Og jeg er faktisk ret stolt af, at han valgte at ringe til mig. Jeg tror faktisk, jeg har lavet en DISC-profil for ham for et års tid siden.

Vi kan arbejde på Fyn ja

Jeg fortalte ham, at vi godt kan komme til Fyn, men vi skal lige lære området at kende først. Vi er jo mere hjemmevante i KBH. Det hænger lidt sammen med de aktiviteter, vi skal lave for at bygge teamet op igen. Vi snakkede lidt frem og tilbage om, hvilke aktiviteter der kunne være gode at bruge i løbet af en dag. Vi blev enige om, at jeg ville komme og besøge ham i en dag, så vi kunne se på området, hvor virksomheden ligger, og derfra kan vi beslutte, hvilke aktiviteter hans team skal arbejde med.

Jeg går derfor nu og bruger lidt tid på at modificere nogle af de aktiviteter, vi tilbyder. Jeg tænker, at den GPS teambuilding aktivitet, vi har, sagtens kan implementeres på Fyn. Jeg skal bare lære byen at kende godt nok. Så vidt jeg kunne forstå på manden, så ligger virksomheden i Svendborg. Men måske var det Svendborg kommune. Måske ligger virksomheden slet ikke i en by. Måske skal vi til Tåsinge og lave highlandgames der. Jeg ved det ikke. Men jeg finder ud af det. Det bliver faktisk en spændende opgave. Og jeg er sikker på, at jeg finder en god løsning sammen med virksomhedsejeren.