Piercinger

Jeg er af en alder, der gør, at jeg oplevede, da det blev moderne at vise et stykke med bart maveskind, hvis man er pige. Og uha da – det var lige noget, der kunne sætte gang i fantasien hos mig, for jeg har altid betragtet en piges mave som noget af det mest sexede. Det der stykke mellem de to områder i nord og syd – DET er altså lige der, jeg tænder. Da det så blev moderne med piercingsmykker (Som dem du kan se her ), var jeg da helt solgt! Sådan en pæn piges pæne navle med en pæn navlepiercing 🙂 Hvad siger du?

Markedet for piercinger er stort

Det kom faktisk lidt bag på, da en af mine bekendte for nylig fortalte mig om, at der findes så enorm et marked for piercingsmykker, som der faktisk gør. Og at der i Fredericia ligger et firma, der faktisk producerer og sælger alskens mulige (og umulige) piercingsmykker, som de sælger blandt andet online direkte til kunderne.

Det er faktisk ikke kun selve piercingsmykkerne, de producerer – de tilbyder også et ret stort udvalg af værktøj til at pierce, efterbehandling og såmænd også de såkaldte snyde-piercinger.

Det er da herligt, at vi her i Danmark kan være med på markedet med så fornem en repræsentation.

Er det farligt at have en piercing?

Som forælder til en datter på 23 er det jo et naturligt spørgsmål at stille, og efter at have researchet lidt på det hos Piercingfabrikken, kan jeg se, at deres smykker alle er uden det risikable nikkel – og det kan jeg forstå er ganske væsentligt. Når det gælder selve det at udføre piercingen, er jeg dog af den klare holdning, at det SKAL foregå hos en “klinik”, der har forstand på de dele. Det er jo afgørende, at der er tale om sterilt udstyr, og at der rådgives korrekt om efterbehandlingen.

Lad mig runde af me det spørgsmål: Har du selv nogen piercinger?