Godt sted at købe hundefoder

Min datter og hendes kæreste fik en hundehvalp for et års tid siden, og de elsker den begge to. Men desværre måtte de gennem en del bøvl med den – og ikke mindst den lille hund måtte gennem en masse. Alt bøvlet opstod, fordi hunden ikke fik det rigtige foder. Dette skete selvfølgelig ikke i ond vilje – men i mangel på viden. Heldigvis blev det løst, og i dag er hunden kernesund og lever udelukkende af hundefoder fra Gilpa. at fodre sin hund – og i øvrigt alle andre kæledyr som for eksempel katte – med den rigtige mad er essentielt for dyrets velbefindende, helbred og livslængde.

Hvalpe er sarte med hensyn til foder

Alle hunde er sarte, når det gælder fodring, men det er især hvalpe, du skal være overordentligt påpasselige med. Ligesom med mennesker er det i den tidlige “barndom”, at den generelle sundhed for resten af livet lægges, og derfor er det så hamrende vigtigt, at du fodrer korrekt, så din hund får stærke knogler, tænder, pels og meget andet.

Hvor mange mennesker ser du ikke på mere eller mindre livslange slankekure? Det er jo den slags kost, som mange også fodrer deres hund emed, og så er grundlaget for et dårligt helbred hos den firbenede altså lagt.

Hvor er det godt at købe hundefoder så?

Lad mig sige det ligeud: Specialbutikker! Der er langt mellem snapsene i forhold til kvalitet, når vi ser på udvalget af hunde- og kattefoder i de danske supermarkeder, og der er jo ingen der, kan vejlede dig mht, allergi for eksempel. Derfor anbefaler jeg specialbutikker med foder, og da jeg selv elsker at handle på nettet, er det naturligt for mig at anbefale en netbaseret specialbutik.

Personligt handler jeg kun hos Erik fra Gilpa.dk, der har et fremragende udvalg af det bedste i kattemad og hundefoder, der kan fås. Ikke mindst når det gælder hvalpefoder – http://www.gilpa.dk/hvalpefoder – og det var faktisk hvalpefoder fra Gilpa, der gjorde min datters hund rask på et par uger!

Nu er hunden – Slick hedder han – blevet voksen, og i dag får han så voksenfoder og stadig fra Gilpa. Det er ikke verdens billigste, men de tør simpelthen ikke give ham andet, for de har lært, at det betyder ALT for hundens velfærd.

Har du hund? Og hvad fodrer du den selv med?

Jeg spørger, fordi jeg har erfaret, at mange hundejere slet ikke Har den viden, der skal til, når det gælder ernæring for hunde. Og faktisk også for katte. Lad høre?