Menu Luk

Overskuelige forbrugslån

Lån til ferie

Er der kommet en smule luft i din økonomi på det seneste, eller har du fået en uforudset regning, som skal betales inden for et kort periode. Eller er der noget du ønsker at købe, som du absolut ikke kan være foruden? Så skulle du overveje et forbrugslån.

Med et hurtig lån kan du nemt og hurtigt låne penge til netop dét du har behov for. Normalt kan man låne mellem 5000-50.000 danske kroner med et hurtig lån, men der er naturligvis også udbydere, så tilbyder en langt højere sum. For eksempel Finanshuset Trygt.

Men hvad er et hurtig lån overhovedet, og hvor skal man få fat på et henne? Se dét er et par gode spørgsmål, der er værd at overveje, hvis man skal fortage et hurtiglån.

Et hurtig lån er – som navnet indikerer – et lån hvor du på den mest hurtige måde, kan få penge ind på din private konto. Faktisk kan der allerede efter 24 timer stå det samlede beløb på din konto, så de er klar til brug. Det gode ved denne type lån er, at du ikke nødvendigvis er nødt til at involvere din bankrådgiver for at foretage et lån. Derudover skal du heller ikke igennem de mange tjek, overvejelser, samtaler og andre besværlige processer for at få dine penge udbetalt.

Inden du optager et hurtigt lån

Det er dog altid vigtigt, at du tjekker op på din økonomi og budgetter inden du tager et hurtig lån. Det skal være muligt for dig, at kunne betale lånets månedlige afdrag hver måned, så du undgår ekstra gebyr eller renteafgifter. Her skal du se på, om dit månedlige restbeløb gør dig i stand til at kunne betale tilbage. Kan du det, bliver dit lån nemt at betale af, og du kan blive gældfri efter aftalt periode.

Er du i tvivl om hvem du skal være kunde hos, eller hvilke firmaer og udbydere der kan tilbyde dig det bedste lån med den laveste rente? På låneoversigter kan du nemt se, hvilke firmaer der tilbyder hurtig lån til privatpersoner. På denne side kan du nemt sammenligne lånefirmaer, som vil passe bedst ind i din privatøkonomi. Ydermere er det muligt at finde relevante videoer, artikler og andet, som vil kunne guide dig og råde dig til hvorledes du kan håndtere din økonomi.

På samme side kan du også få rådgivning og hjælp til, hvis du har spørgsmål omkring din økonomi og de hurtig lån du ønsker at foretage. På denne side (Penge-lån.nu: lån penge uden krav) finder du en oversigt over de absolut billigste forbrugslån i Danmark, hvor både logi, banknavn, rente og svartid oplyses. Du kan samtidig se hvad minimums- og maksimumsbeløbet ligger på, hvilket også indikerer, hvilken udbyder der muligvis vil passe bedst til sine behov.

Hos Ikano Bank kan du blandt andet låne mellem 5000-300.000 kr., mens du hos Ferratum kan låne mellem 500-4000 kr. Den absolut billigste udbyder på markedet er Pengeautomaten, som har en nominel rente på 5,90.

Vi sender dig direkte videre til de forskellige udbydere, hvor du med det samme kan ansøge om et hurtig lån. Endelig er der de kendte DER lån, som du kan se mere om på sitet. Et alternativ til almindelige forbrugslån er de såkaldte kviklån, som du – sammen med for eksempel SMS lån og lignende kan finde på.

Kilde: Forbrugslån Online Danmark