Menu Luk

Nu rejser jeg

Det skrider frem med vaccinationerne, og det ser ud, som om at vi når den flokimmunitet, som vi ønsker os, inden det for alvor bliver sommer. Det ser også ud, som om at den her tanke om et vaccinationspas bliver en realitet. Det er vist gode tegn. Det håber jeg i hvert fald. Jeg vil nemlig meget gerne ud og rejse til sommer. Jeg har allerede lagt en rejseplan for mig selv. Jeg skal afsted tre gang i løbet af sommeren og efteråret.

Tre lande

Jeg vil til Berlin, Israel og Bulgarien. Jeg har en idé om, at turen til Berlin skal være sådan en kort rejse. Måske 3 dage. Turen til Israel vil jeg gerne bruge flere dage på. Måske 10. Bulgarien? Ja, det er mest, fordi jeg gerne vil se Sortehavet. Jeg har aldrig været der, men jeg har hørt meget om, at der skulle være meget smukt. Det kunne måske bare være i 5 – 6 dage. Jeg er lidt usikker på det. Men jeg finder nok ud af det.

Rejse billigt

I første omgang handler det om, at jeg skal finde nogle flybilletter. Og det skal helst være billige flybilletter. Jeg gider ikke at bruge mine penge på transport. Jeg vil hellere lægge dem de steder, jeg besøger, når jeg er afsted på rejser.
Min plan er, at jeg først vil lede efter flybilletter til Berlin, fordi jeg vil gerne derned allerede først på sommeren.

Og hvis jeg kan finde billige flybilletter dertil nu, så er de givetvis også billigere, end de vil være, når folk virkeligt får mod på at rejse igen. Dernæst bliver det sikkert en tur til Bulgarien sidst på sommeren. Det er vel stadig varmt i Bulgarien i slutningen af august. Israel må vente til efteråret. Det er også bedst. Varmen er der, det sure vejr er trådt ind her. Så 10 dage der i oktober vil bare være perfekt.