Menu Luk

Massage hos fysioterapeut

Jeg er så uendeligt træt. Bare træt. Har ingen energi overhovedet. Jeg har været hos lægen. Måske er det bare et spørgsmål om blodmangel, eller behov for et tilskud af vitaminer eller jern. Min læge sagde dog, at alt ser fint ud. Det må være mental træthed, som kommer til udtryk i, at jeg føler mig totalt fysisk udmattet. Han har anbefalet, at jeg taler med en psykolog. Der er måske noget, jeg går og tænker på, og som bare dræner mig for energi. Jeg kan slet ikke forestille mig, hvad det skulle være. Jeg har nogle skeletter i skabet. Jo da. Hvem har ikke det. Men jeg har faktisk gået hos en psykolog i mange år, og jeg har lært, hvordan jeg håndterer skeletterne. Jeg har lært at acceptere dem. Så det kan ikke være det.

Stresset

Jeg ved også, at jeg har været meget stresset i periode i løbet af de sidste 12 – 15 måneder. Og jeg kan da også mærke, at jeg har en gruppe muskler oppe i skulder- og nakkepartiet, som er totalt hårde og anspændte. Måske er det grunden til, at jeg er så træt. Jeg bruger al min energi på at spænde musklerne og så at afspænde dem ved at lave forskellige åndedrætsøvelser. Jeg har slet ikke lyst til at gå til en behandler. Jeg har slet ikke lyst til bare at tænke på, at jeg skal finde mig en coach eller en psykolog. Jeg vil bare have massage. Noget, massage, der ligesom kan løsne mine muskler, så jeg kan slappe af. Jeg ved jo godt, at når jeg falder i søvn, så gør jeg det med spændinger i ryggen og skuldrene. Jeg slapper simpelthen ikke af. Min krop har glemt, hvordan den skal slappe af.

Massage i Valby

Derfor går jeg på nettet. Ind på Firefox. Jeg skriver ikke andet end: ”Massage Valby”. Jeg får en lang liste med resultater. Finder massageklinikker, der lover total velvære, efter at man har været i hænderne på dem. Jeg orker ikke – selvom jeg burde – at kigge nærmere på deres blogs eller artikler med nyeste viden. Jeg skriver telefonnumre og adresser ned. Jeg beslutter, at jeg vil ringe op til den klinik, der ligger nærmest på min bopæl. Det var denne fysioterapeut: https://copenhagenphysio.dk/
Jeg ringer op. Det viser sig, at det er en stor klinik med speciale i sportsmassage. Jeg forklarer dem mit problem.

Fysioterapi og massage for alle

De siger, at det ikke gør noget, at jeg ikke er sportsmand. De har erfaringen til også at kunne hjælpe mig af med de smerter, som jeg føler i hele muskulaturen. De vil gerne forsøge at hjælpe mig også. Jeg får en tid til på onsdag. Jeg tænker, at det er for godt til at være sandt. Jeg tror slet ikke på at de kan hjælpe mig. Men jeg vil forsøge. Måske. Bare et lille, måske. Måske er det muligt for dem at hjælpe mig til ikke at spænde så meget i kroppen. Jeg håber virkeligt, at det kan lykkes for dem at hjælpe mig. Det er jo til at tude over, når jeg tænker på, at jeg skal have ondt i hele kroppen i resten af mit liv.