Menu Luk

Myrer i køkkenet

Myrer kan komme ind alle steder – men et sted du bare ikke vil have dem er i dit køkken.  Især i forårsmånederne når myrer kommer frem og er sultne efter sødt, kan man risikere at se myrer i køkkenet og i køkkenskabe.  Det er vigtigt at det får den rette behandling, det er ikke al slags gift du kan bruge i dit køkken, og det har din skadedyrsbekæmper fuldstændig styr på.  Så kast dig endelig ikke ud i noget der kan være farligt, skynd dig at kontakte en professionel med godt kendskab til gifte.

Skadedyrsbekæmpelse

Det behøver ikke at være dyrt at få billig skadedyrsbekæmpelse, og det er uanset om du bor i en lille by i Midtjylland eller i Storkøbenhavn, prisen er den samme og der er ikke noget i vejen for at få et godt tilbud.  Du kan få myrer uanset hvor du bor henne, men særligt i sommerhuse hvor husene ikke er tætte og nærmest bygget på en myretue.

Tissemyrer

Jeg har på én og samme tid haft tissemyrer i køkken og diverse rum i mine 3 huse hvoraf en er sommerhus, en kolonihave og et privat hus på henholdsvis Fyn, Sjælland og Jylland. Og tænk at de kunne komme ud til alle huse samme dag, jeg lagde bare en nøgle til sommerhuse og mødte skadedyrsbekæmperen i mit private hus hvor vi fik snakket de forskellige behandlinger.  Jeg fik et samlet tilbud på alle 3 huse så det blev langt billigere end enkeltbehandling hvert sted, og billigere og nemmere end selv at klare det. Jeg ringer bare fra mit hus i Vejle, så kommer der dagen efter en skadedyrsbekæmper ud til mit sommerhus i Nykøbing Sjælland og klarer behandlingen imens jeg passer mit.

Hvad med hvepsene?

Og så ringede han lige og hørte ad om jeg samtidig ville have fjernet det hvepsebo han havde spottet i mit udhæng imens han gik og sprøjtede soklen, for så kunne jeg lige få noget rabat nu han alligevel var der. Og det ville jeg gerne.  Jeg kan tydeligt se forskel på den professionelle behandling kontra myrelokkedåser og diverse insektmidler allerede efter en enkelt behandling.

Jeg har anbefalet skadedyrsbekæmpelse til alle jeg kender med myreproblemer fordi jeg har kunne se hvor effektivt det er efter et enkelt besøg, og de har alle fået en tid dagen efter de har ringet til firmaet, det er bare god service at det er uden ventetid.