Menu Luk

Musik i de trådløse

Jeg er meget glad for at lytte til musik. Det er vi faktisk mange, der er. Jeg lytter, når jeg er på arbejde, og når jeg er hjemme. I S-toget på vej til og hjem fra arbejde lytter jeg også til musik. Ja, der går faktisk ikke en dag, uden at jeg lytter til musik. Når jeg er alene hjemme, så bruger jeg ikke høretelefoner. Men ellers så har jeg altid et par trådløse høretelefoner fra SoundstoreXL på. Mest fordi jeg ikke vil forstyrre mine kollegaer eller under transporten. Det er sådan nogle små, fine høretelefoner, som jeg kan putte ind i ørerne. De er koblet til min telefon via Bluetooth. Det er nemt, og de fylder intet, hvis jeg er nødt til at lægge dem i tasken. Det kan jo godt ske, at jeg skal tale med en kollega. Eller at der kommer en kontrollør i S-toget, som skal have svar på tiltale.

Tænker at købe nye

Men her på det sidste er de begyndt at irritere mig lidt. Det er ligesom om, at de har slidt huden i mine ører tynd. I hvert fald så er mine ører meget irriterede. Det var min kone, der opdagede det. En dag, hvor jeg sad nede i spisestuen og lavede noget hjemmearbejde, så hun, at min ene øreflip var ultrarød. Næsten lilla. Hun spurgte mig, om der var et eller andet insekt, der havde stukket mig. Det var der selvfølgelig ikke. Jeg havde dog lagt mærke til, at jeg ofte kløede mine ører. Og ja, min kone så også på det andet øre. Det var også rødt. Ikke så meget som det højre. Men rødt nok. Så jeg er nødt til ikke at lytte til musik, når jeg skal på arbejde. Det er noget skidt. Det vil gøre mig nervøs.

Beslutningen er taget

Og jeg har derfor taget den beslutning, at jeg skal have nogle nye, trådløse høretelefoner. Sådan nogen med ørebøffer på. Du ved dem, der ligner de der ørevarmere, som små piger går med om efteråret. Mine høretelefoner skal bare ikke være pink. De må gerne være guldfarvede, men helst sorte. Jeg ved, at de har dem hos https://www.soundstorexl.com/ Jeg tror, det vil være mildere ved huden i ørerne. Og måske kan de også varme dem lidt, hvis det er hundekoldt? I hvert fald vil det varme mit hjerte at høre mit yndlingsprogram, når jeg tager på arbejde om morgenen.

Dagens projekt

Så det er projektet i dag. Når jeg får fri fra arbejde, så vil jeg ind og kigge på høretelefoner. Og prøve dem af. De skal jo leve op til nogle ret høje krav om at gengive lyden godt – det kan man jo altså godt få i dag med trådløse også. Derfor bliver det ikke de billigste høretelefoner, jeg køber. Og det bliver et projekt, der vil tage lidt mere tid, end hvis man bare skal købe et par høretelefoner til samtalebrug. Der behøver ikke at være mikrofon indbygget i mine. Men lyden skal være i orden. Og hvis de på en eller anden måde kan klappes sammen, så de fylder mindre i en taske, så vil det være superfint. Så jeg bad min kone om, at hun venter med middagen i dag. Jeg kommer hjem temmelig sent.