Menu Luk

Føl godt med dig selv

Fillers og Botox er OK

Kender du den der følelse af at være ok med dig selv? Du har måske været så dygtig, at du har fået motioneret de par ekstra kilo af. Det kan også være, at du har lagt din livsstil lidt om. Der er kommet flere grøntsager ind i den daglige kost. Lidt mere fisk og meget mindre fedende sovs. Du er stolt af dig selv. Og så opdager du, at den rynke, som du egentlig ikke havde problemer med, lige pludseligt fremstår meget tydeligere. Det irriterer dig. Så du går ind til hjemmekontoret. Åbner din pc. Søger efter botox behandling i København. De anstrengelser, du har gjort for at se godt ud, skal da ikke ødelægges af en enkelt, men lidt for dyb rynke.

Klinikker

Du finder en klinik, der tilbyder botox behandlinger. På deres site er der telefonnummer og en mailformular. Det er ikke noget problem at få en tid. Du ved godt, at det er helt usædvanligt. Et menneske som dig har normalt ikke brug for hjælp til de små skønhedsproblemer. Små skønhedsproblemer har vi alle sammen. Nogle kan vi løse. Med motion, sund kost og korrekt brug af eventuelle salver. En behandling med botox betragter du måske ikke som et stort indgreb. Har du prøvet det før, så ved du, hvad det indebærer. Men har du ikke prøvet det før, så lad være med at bestille tid til præcist sådan en behandling, uden at du har talt med lægen, der skal udføre behandlingen først. Det kan nemlig godt tænkes, at du slet ikke har brug for en botox behandling.

Filler behandling i stedet?

Det kan tænkes, at du skal have en fillerbehandling i stedet for. Det kommer an på din alder, din huds tilstand og mange andre faktorer. Og det skal du altså tale med speciallægen om først. Det er også grunden til, at mange klinikker, som udfører disse kosmetiske behandlinger, tilbyder dig en samtale, inden en egentlig behandling skal starte. Nogle klinikker vil slet ikke behandle dig med fx botox eller fillers førend tidligst 48 timer efter at du har bestilt tid. De vil nemlig være sikre på, at du ikke fortryder, at du får behandlingen. Selvom botox behandlinger ikke behøver at være smertefulde, så kan de dog medføre hævelser eller irritation på de steder, hvor du er blevet behandlet. Og det skal du være forberedt på. Derfor kan det være godt at kigge grundigt i kalenderen, inden du impulsivt bestiller tid til en behandling. Det kan tænkes, at du gerne vil have et par fridage, så eventuel rødme i ansigtet kan forsvinde.

Eller er det Botox?

Derfor: Når du opdager en dyb rynke, som du ikke er glad for, så tag en dyb indånding. Gå gerne ind til din pc, og søg efter botox behandlinger i København. Find en klinik. Skriv telefonnummeret ned. Find navnet på lægen, du gerne vil tale med. Brug lidt tid på at undersøge, hvad der findes af alternative muligheder. Og når du så har fået lidt ro på tankerne, så ringer du til klinikken og bestiller tid til en samtale, så du kan få den bedst mulige vejledning.