Menu Luk

Tøj til store piger

Stor kvinde i smart tøj

Nu er det nok ikke alle der forbinder Rom med tøj til store kvinder, men jeg havde en lidt speciel oplevelse da jeg var i Rom her i sommer. Inden jeg tog af sted til Rom, der havde jeg nok den helt normale danske forestilling om, at Italien og da speciel Rom, det var noget med små Italienske kvinder der ikke havde et gram fedt fore meget. Allerede da vi ankommer til Rom lufthavn, det blev jeg overrasket over, at vi ret hurtig så nogle ret store kvinder, og man kunne tydelig se at det også var muligt at købe noget ret fedt tøj til store piger. Det kom ret meget bag på mig, at der tilsyneladende også var et marked for tøj til store piger i Italien, men det er jo klart nok, at hvis der er et kunde grundlag så skal den Italienske modeindustri nok lave noget rigtig lækkert tøj også.

Romantisk

Vores tur i Rom var en forlænget weekend som jeg var taget på sammen med min kone, og det skulle bare være en lækker romantisk weekend i Ro, hvor vi bare skulle nyde at være sammen, sammen med noget lækker Italiensk mad. Allerede den første aften, der fandt vi en lækker restaurant. Det kan godt være vi på forhånd havde forestillet os at vi kunne få noget lækker mad. Vi havde dog på ingen måde forestillet os, at den lidt tilfældige restaurant skulle vise sig at være så godt. Grunden til at vi valgte en lidt tilfældig var, at vi ankom sen til lufthavnen torsdag, og inden vi kom ind til vores hotel i Rom, så var klokken halv mange, og vi var derfor ved at være godt sultne.

Vi valgte derfor noget der ligner den første restaurant vi mødte. De andre aftener var vi meget mere omhyggelig med at være den restaurant vi skulle spise på. Det kan godt være at vi var meget mere omhyggelige, men alle aftener fik vi noget virkelig lækkert og spise, så er man til god mad, så kan vi virkelig anbefale Rom.

De store størrelser

Nu er vi så kommet hjem, og er ved at fordøje alle indtryk. Det vi nok huske bedst er dog alligevel tøj til store piger. Grunden til at vi husker det bedst er nok helt enkelt, at vi på forhånd nok mest af alt havde regnet med, at modetøj i Italien mest ville være Gucci, Bvlgari og hvad alle de andre nu hedder. Det kom derfor meget bag på os, at tøj til store piger også var noget man lavede i Italien, og så i det smarte design som det i virkeligheden var tilfældet. Så hvis du godt kan lide at shoppe efter tøj til store piger, så kan vi varmt anbefale dig at tage på shopping tur til Rom. En bonus i den sammenhæng er jo så, at i også får muligheden for at nyde den lækre italienske mad. Så skal man i den sammenhæng jo heller ikke glemme alle de andre turist attraktioner, men dem har du sikkert allerede styr på en del af.

Nå – der er nu også store mænd, og de klædes godt på hos http://www.storedrenge.dk/