iPad beskyttelse

Så er den gal igen – en af mine venner har købt en iPad og har brug for hjælp til at finde et cover. I første omgang ville han slet ikke have et cover, men vi der allerede har iPad, ved at det er nødvendigt.

Cover til iPad mini

Kender du allerede den nye lille iPad? Den er super smart, mindre end de tidligere udgaver og dermed er den også noget billigere. Jeg har også selv en af slagsen, så da min ven skulle købe et iPad Mini cover spurgte han mig til råds. Som jeg nævnte i indledningen var han i første omgang ikke selv klar til at købe et cover til sin iPad. Det fortalte jeg ham dog, var decideret dumt ikke at gøre.

Først og fremmest er det vigtigt at passe på sine ting, særligt når det kommer til elektronik. Der er altså tale om produkter, som koster rigtig mange penge og det burde derfor være klart for enhver, at man bør passe godt på dem. Sådan har jeg personligt altid haft det, når jeg har købt et stykke elektronik for over 1000 kroner – så jeg skal altså også have det til at holde i lang tid.

Tilbehør til tablets

Selve markedet for tilbehør til tablets har fået et ordentligt boost efter, at først Apple lancerede deres iPad. Det er dog ikke kun Apple, der er med på det show. Senere kom også Samsung og HTC, der også må siges at være Apples største konkurrenter på mobilmarkedet, på banen med deres egne tablets. Nu kan man købe tablets tilbehør i rigtig mange webshops og fysiske butikker. Et lille tip er dog altid at købe tilbehør til tablets og cover til iPad på nettet, da det ganske enkelt oftest er billigst her. Det viser mange undersøgelser, men du kan jo selv lige tjekke priser, hvis du har lyst. Min yndlingsshop kan du finde, hvis du klikker på linket øverst i dette indlæg.

Coveret til den lille iPad

Tilbage til min historie om min ven, der skulle have sit et cover til iPad Mini. Han blev altså overbevist om at købe et cover til sin nye iPad – argumenterne for var simpelthen ikke til at modstå. Vi tog ud i en Apple-butik for at kigge på, hvad han kunne være interesseret i.

Det vil jeg dog gerne fraråde alle, der ikke har en Apple-butik som nabo – det er ganske enkelt ikke tiden værd at tage ud i fysiske butikker længere. Så i stedet for at bruge ekstra tid der, gik vi hjem til mig, tændte computeren og søgte på Google efter et cover til iPad mini. Der kom en del resultater frem, også fra mange udenlandske shops, men vi fandt en dansk (den jeg har linket til her i indlægget), hvor prisen var billig og kvaliteten så god ud.

Min ven har nu haft sit iPad mini cover i lang tid og det har beskyttet hans lille elektroniske skat rigtig godt. Han er selv super glad for, at vi overtalte ham til at passe godt på sine ting.