Menu Luk

Hjemmesideudvikling

I de sidste par år har du lært rigtigt meget om marketing. Du kender til forskellige typer af salgskampagner, og naturligvis har du beskæftiget dig med forskellige medier, som kan bruges til salg af produkter eller ydelser. Naturligvis er du også meget bevidst om, hvor vigtigt internettet er, når det handler om salg og marketing. – Der var jo også lige det her med, hvad man må og ikke må gøre via internettet, når der skal sælges. GDPR og spamlovgivning.

Tungt stof

Tungt stof at skulle lære, men nødvendigt. Du vil jo ikke bryde loven. Nu har I så fået en ret praktisk opgave på studiet. I skal bygge et affiliate site op. Det er en opgave, som I skal arbejde på hele året. Ved årets afslutning, skal I se hvilken gruppe i klassen, der har tjent flest penge på sitet. Det bliver spændende at komme i gang med. Du har en masse gode idéer. Men der er også noget, der holder dig tilbage. Du ved nemlig intet om webudvikling til et site. Faktisk aner du slet ikke, hvordan du skal bygge et affiliate site op.

Dem der ved noget

Du har derfor bestemt dig for, at du vil i gruppe med en af de der nørder, der altid sidder med næsen inde ved skærmen og koder et eller andet. Det må være dem, der ved noget om udvikling og programmering af hjemmesider. Hvis I kan arbejde sammen om det der affiliate site, så kan du være idémageren og nørden kan være ham, der implementerer. I kan dele fortjenesten imellem jer. Det vil da være retfærdigt.

Du sender derfor en mail til nørden, der sidder ovre på den anden side af lokalet og spørger, om han er med på din idé. Sitet skal handle om grøn omstilling indenfor modebranchen. Du får ikke svar lige med det samme – men du kan se på afstand, at der er interesse for emnet.