Shampoo på nettet

Gennem flere år har jeg købt shampoo til hele familien i en netbutik, som i  øvrigt også sælger mange andre lækre hårprodukter. Vi er en stor familie, vores børn dyrker megen sport, og min mand og jeg svømmer flere gange om ugen i den lokale svømmehal. Disse aktiviteter udløser pr. automatik et stort forbrug af shampoo og diverse hårprodukter, og heldigvis har netbutikken shampoo til alle hårtyper, og ingen af os er blevet skuffet over de forskellige typer af shampoo. Det er bd-store.dk, jeg skriver om for resten.

Vores ældste datter havde længe ønsket at farve sit hår i en lidt lysere tone, hun ville gerne selv farve håret og havde set forskellige hårfarver i netbutikken men var i tvivl om, hvorvidt hendes hår kunne holde farven, da hun jo vasker hår hver eneste dag. Men spørgsmålet kunne hurtigt besvares, for på butikkens site er der mulighed for at stille spørgsmål til butikkens produkter og anvendelse, og vores datter blev ad den vej vejledt til at vælge den rigtige hår farve, som heldigvis også viste sig at være holdbar og flot.

Selv min mand og vores søn er begyndt at interessere sig for, hvilken shampoo de synes er mest effektiv, og sønnen er begyndt at tale om, at han måske også vil farve sit hår. Beslutter han sig for det, har jeg stillet som krav, at den hårfarve, han vælger, skal købes i netbutikken, fordi jeg ved, det er produkter af høj kvalitet.

Da min veninde fik skel i håret for jeg ved ikke hvilken gang, rådede jeg hende til at købe skelshampoo og en hårkur i vores yndlingsbutik, jeg hjalp hende med at finde det rigtige produkt il skellet og en hårkur til hendes hårtype, og min veninde var virkelig taknemlig, for efter to gange hårkur og hårvask med den bestilte shampoo mod skel, var hendes hår igen perfekt og sundt.

Da vores afdeling var på et par dages kursusophold, havde min kollega glemt sin shampoo, og i stedet for at bruge tid på at køre ind til byen for at købe shampoo, lånte hun min et par gange. Hun gav udtryk for, at hun var positivt overrasket over kvaliteten og især den dejlige duft af shampooen, som jeg jo også holder meget af. Det endte selvfølgelig med, at jeg nu også bestiller shampoo til min kollega, når vi selv sender en ordre af sted til netbutikken.

For lidt siden talte jeg med min mor, hun var ked af, at hendes hår var begyndt at blive tyndt og syntes ikke, at hun helt kunne finde ud af, hvilken shampoo hun skulle købe for at give håret mere fylde. Jeg gav hende adressen på netbutikken, som for hvert eneste produkt har en god og forståelig beskrivelse. Jeg sagde til min mor, at hun på den måde kan sidde hjemme i fred og ro og finde ud af, hvilken shampoo der er bedst til hende, og jeg opfordrede hende til at ringe mig op, når hun havde bestemt sig, så ville jeg foretage bestillingen, og den valgte shampoo vil jeg  give hende i fødselsdagsgave.