Menu Luk

Fed brandslukker til hjemmet

Er du en af de mange der ikke har en brandslukker i dit hjem? Så skulle du måske til at overveje det. Langt størstedelen af de mange uheld der sker kan undgås ved at have en brandslukker et centralt sted i hjemmet.

De færreste gider at have en brandslukker, og jeg kan egentlig godt forstå dem – de ser jo ret sørgelige ud. Det er nok det firedesign tænkte da de i sin tid designede deres første brandslukker. Fokus var at få så mange som muligt til at investere i en brandslukker til hjemmet.  Det betød at man fokuserede på at designe en brandslukker der var flot at se på, og som man egentlig gerne ville have stående fremme. Jeg har fundet brandslukkeren på bioburn.dk der primært sælger bioethanol pejse.

Husk at tjekke trykket

[box type=”info”] Vælger du at investere i en brandslukker er det en god ide at tjekke trykket løbende. Det gør at du, såfremt uheldet opstår, rent faktisk kan bruge din brandslukker. [/box]

Med firedesigns brandslukkere får du 10 års garanti og en gratis opfyldning, derfor har du mulighed for at prøve den af, eller blot sende den tilbage såfremt trykket i den ikke er godt nok.Brandslukkeren tager ca. 8 sekunder at bruge, og du skal derfor være ganske præcis når du anvender den. Idet brandslukkeren ikke er så stor, bør du overveje hvor stort uheldet er inden du overhovedet prøver at slukke den. Det er klart at hvis ilden allerede er for omfattende, bør du holde dig væk. Brandslukkeren er god til at dræbe ilden i opløbet, og den er da også fornuftig at have inde ved juletræet når den tid kommer – men du bør stadig have en spand med vand stående, bare for en sikkerheds skyld.

Brandslukkerne er selvfølgelig CE mærket, og det betyder at de er i overensstemmelse med de lovgivninger der er gældende på europæisk plan. Nummeret er graveret på beholderen og skal ikke forveksles med registreringsnummeret du bruger til at opnå din gratis genopfyldning. Med brandslukkeren får du også et gratis vægbeslag så du fint kan montere den på væggen såfremt du ønsker det. Vores råd er at du placerer den centralt i forhold til hvor uheldene kan opstå. Det kunne være ved din pejs eller i dit køkken, om du så vælger at hænge den på væggen eller stående på et bord er for så vidt ligegyldigt – det væsentlige er bare at man kan se den. Hvis du stiller den i et skab er det ikke sikkert at dine gæster eller din mand/børn ved hvor den lige står. Vælger du at stille den i et skab bør du lade dem du bor med vide hvor den står, og får du så gæster kan du stille den frem et sted hvor man ser den.

Men nok snak om alt det tekniske, du kan se de flotte brandslukkere i galleriet her. Husk at de er ganske små, så de kommer ikke til at dominere indretningen i hjemmet på nogen måde. Prisen starter fra 995,- uden levering.