Menu Luk

Ferieboliger til skiferien

brown and black house on snow covered mountain

Hjemme hos jer, er der ikke smarte designer møbler i stuen. Der er heller ikke krystalglas på bordet, når der skal dækkes op til en festmiddag. I gider simpelthen ikke det der ræs med at købe dyre produkter til hjemmet. Bevares, den nye sofa må gerne være pæn, men hvis den kommer fra Ikea og ikke har et ’arne jacobsen’ stempel, så er det helt fint. Møbler og grej skal være funktionelt. Og de penge, som I sparer ved ikke at købe de dyre designer genstande, dem bruger I så på ferie. I elsker nemlig at rejse i jeres familie. I har da også besøgt rigtigt mange steder rundt om på kloden. I sørger også for at planlægge jeres rejser i god tid. Det sikrer nemlig, at I kan få en rejse til færre penge, end hvis I booker den i sidste øjeblik. Således også i år.

Planlægger Hemsedal i Norge

Du er allerede ved at planlægge næste års ferier med hele familien. Til næste år – 2024, har du allerede booket vinterferien. I skal på skiferie i Norge. Det glæder du dig allerede til.  I har godt nok været deroppe mange gange, men denne gang bliver det en skiferie i Hemsedal, som I endnu ikke har besøgt. Du har også planlagt det meste af sommerferien 2024. Du har allerede udvalgt to forskellige ferielejligheder i Frankrig. Den ene ligger i Alsace. Den anden i Normandiet. Det bliver også en spændende ferie. I har aldrig besøgt det nordlige Frankrig før, så der skal udforskes – og heldigvis har I en stor og stærk bil, der kan klare lidt lange køreture.

Ferieboliger er nemme at booke online

Det der med at finde ferieboliger er du efterhånden blevet ret god til. Det kræver blot, at du er tidligt ude, så de ikke bliver booket lige for næsen af dig. Og så handler det om at booke dem via professionelle bureauer, der arbejder fx med sommerhusudlejning mv. Ikke noget med de der platforme i stil med Airbnb., hvor du skal være i direkte kontakt med ejerne af ferieboligerne. Jo, næste sommer bliver spændende.

Lige nu er du så ved at kigge på næste års efterårsferie. Og her er det din tanke, at I skal tilbringe nogle dage i et badeland. Hvorfor? Fordi det er lidt risky – sådan vejrmæssigt – med sommerferien i det nordlige Frankrig. I kan risikere, at det bare øsregner og ikke bliver lunt i de næsten 3 uger I skal være der. Så der skal være noget, der ligesom kompenserer for den manglende sol og de mistede badeture ved de lokale strande i Normandiet.

Sommer = Badeland!

Et badeland – se her – tilbyder gode badefaciliteter i form af pools og i rum, der næsten ligner tropeskove. Der vil være lunt – masser af badning – og masser af aktiviteter for alle: Vandsport, spa, afslapning på bløde liggestole ved poolen – og ja, der vil være restauranter, barer og shopping muligheder. Lige nu sidder du derfor og sammenligner et badeland i Danmark med et andet i Tyskland og et tredje i Frankrig. Det bliver ikke til en rejse til et badeland i Frankrig. Det siger din mavefornemmelse dig. Men et godt badeland i Danmark er bestemt heller ikke en dårlig løsning.