Et ur er også et smykke

De rette smykker og tilbehør kan få ethvert outfit til at se godt ud, så det er bare med at komme i gang med at bruge smykker, ure og tilbehør som en del af dit outfit. Det er også en måde at vise din stil på. Hvad er så værd at huske på, når du bruger smykker etc.?

Brug smykker og tilbehør, der passer til lejligheden.

Jeg har flere forskellige Tissot ure i forskellig stil, og vælger mit ur efter hvad jeg skal.

Dine smykker skal passe til den lejlighed, du bruger dem til. Bruger du smykker på dit job? Så bør du måske være mere konservativ med, hvad du tager på af tilbehør. Er du til en formel begivenhed? Hvis det er tilfældet, skal du bruge mere formelle smykker og ure. Er du ude med vennerne? Så er der ikke så meget at tænke over. Du kan bruge din helt personlige stil. Når du vælger dit ur, kan du gå efter den samme formel.

Sådan matcher du dine smykker.

Du har så mange valg, når det kommer til smykker; ringe, halskæder, armbånd, ure, øreringe etc. Uanset hvad du vælger, skal det komplimentere dit outfit. Du kan med smykker fremhæve en stil, du kan fremhæve en farve i dit outfit, eller du kan lave en kontrast – for eksempel en sort kjole med en flot lang halskæde i enten guld eller sølv ser altid godt ud. Og matcher du det med et flot ur, øreringe etc., har du pludselig et meget gennemført look.

Hvordan bruger du dine smykker? Er de med til at vise din personlige stil – eller bruger du smykker lidt underspillet som en lille detalje? Matcher du dine smykker, eller prøver du at skabe en kontrast?