Menu Luk

Invester i en vandkøler til din virksomhed og få sunde medarbejdere

Et menneskes krop består af en stor andel af vand, hvilket også betyder, at vi har brug for en konstant udskiftning af kroppens vandbeholdning. Alt afhængigt af vores højde, vægt og daglige energiforbrug, så behøver nogle mennesker at drikke alt mellem 2 liter vand og 3 liter vand dagligt – det lyder pludseligt af meget, hvis man kun drikker et glas vand til måltiderne eller lignende. Men det behøver slet ikke være særligt svært at skulle få mere vand ind i den daglige rutine – det kan gøres effektivt og let på arbejdspladsen. Man behøver blot introducere en vandkøler. Vandkøleren gør det let og enkelt at skulle drikke vand, da man slipper for det lunkne postevand, som måske tilmed er lidt for kalkholdigt – fra vandkøleren får man koldt og rent drikkevand hver dag.

Skift de sukkerholdige drikke ud med koldt vand

Det er for mange blevet en vane at drikke sukkerholdige drikkevarer – sodavand, juice, energidrikke, kakao og lignende – i hverdagen. Det er en meget let måde at indtage væske på, det smager dejligt og så er det altid koldt, da man som oftest lægger sin sodavand i køleskabet. Vandkøleren afhjælper temperaturdelen af dette problem, da vandet kan nydes koldt.

Hvis man vælger at skifte de sukker- og koffeinholdige drikkevarer ud med vand, så kan man også meget let og simpelt afhjælpe helt almindelige dagligdagsproblemer, hvor for eksempel medarbejderne oplever træthed sent på dagen. Dette kan sagtens skylde koffein eller sukker, hvor man oplever et sukker- eller koffeinrus ved indtagelsen af drikkevaren, men et par timer senere oplever en heftig nedtur. Her kan man enten vælge at svælge i nedturen, drikke mere sukker eller koffein – eller man kan helt erstatte disse selvskadelige drikkevarer med helt naturligt vand.

Model B5

Almindelige problemer som hovedpine og stress kan sagtens afhjælpes ved blot at drikke mere vand og generelt rydde op i ens kostvaner med henblik på de koffein- og sukkerholdige drikkevarer. Hvis man ønsker at gøre dette, så er et godt sted at starte ved en Model B5 vandkøler. Der er her tale om en vandkøler, som holder vandet indenfor en temperatur på 2 til 11 grader, og som har mulighed for både at tilbyde tempereret, koldt, varmt og kulsyreholdigt vand. Der er altså lidt for enhver smag. Find denne vandkøler og andre på Waterbreak.dk.