Menu Luk

Vi skal til USA i september

Jeg sidder her i første uge af min sommerferie. Vi har i år valgt at afholde vores sommerferie lidt spredt, men det er vores helt eget valg. Grunden til at vi har valgt at gøre som vi har gjort er, at vi i starten af september skal en tur til USA. Det er ikke vores første tur til USA, men de andre gange vi har været derover, der har vi alle gange været på østkysten, eller måske er det lettere at sige at vi har været i New York en del gange.

Denne gang skal vi dog længere endnu. Denne gang har vi nemlig besluttet at vi vil en tur til Vestkysten, og vi ser rigtig mange frem til den tur. Vi er dog begge to sådan lidt forbeholdne til fly turen, for der er ikke nogen af os der har prøvet at flyve så lang tid som vi skal denne gang. Vi skal af sted fra Billund og så via Frankfurt til Los Angeles. Selve turen tager omkring 17 timer, og umiddelbart når man tænker over hvor lang tid det egentlig er, så virker det umiddelbart lidt skræmmende synes vi begge to.

Vi har bestilt biludlejning direkte i lufthavnen, og vores plan er så, at vi når vi lander klokken cirka 22 lokal tid, så vil vi køre ud af byen hvor vi har booket at hotel. Grunden til at vi vælger at køre ud af byen er, at vi lidt frygter den trafik der kan være i Los Angeles , det har vi ladet os fortælle. Det er dog nok ikke selve køreturen vi har mest lyst til på lige netop det tidspunkt hvor vi har rejst i så mange timer. Vi kører dog, for det er den helt store køre selv rund tur i skal på i det vestlige USA, og derfor er det vigtigt for os at komme ud af bilen, for så kan vi få sovet, og så er vi udenfor Los Angeles, og skal kan vi komme videre.

Turen tager os som sagt rundt i hele det vestlige del af USA, og vi har som sådan fastlagt hvilken rute vi skal køre, men vi har valgt at gøre det sådan, at det eneste vi har bestilt hjemmefra det er flybillet, biludlejning og det første hotel. Resten af hoteller tager vi løbende, for på den måde er vi ikke så fastlåste i vores program.

Kviklån gratis eller med lav rente: Her er de gode tilbud lige nu

Vores plan er, at vi skal køre ad den klassiske rundtur over i den vestlige den af USA, og eftersom vi ikke har været i området før, så har vi naturligvis læst en del omkring område, men derfor kan det godt være svært at forestille sig hvad der venter os. Vi har aldrig rejse før hvor vi ikke har bestilt hotel hjemmefra, men vi er begge to opsatte på, at det er den bedste måde at gøre det denne gang. Vi kan køre over 4000 km, så vi har sørget for at finde det helt rigtige tilbud indenfor biludlejning, og det har være været en drøm at køre turen i en Ford Mustang, så det har vi valgt at gøre via biludlejning i Los Angeles.