Menu Luk

Berlin eller Mallorca?

Lån til ferie

Min kære mand har snart fødselsdag – og det er en rund dag, så der skal ske noget særligt. Vi har planlagt en stor familiemiddag hjemme og har fået arrangeret med en kok, der kommer og laver mad, så vi kan få tid med familien.

Vi har længe snakket om at tage en uge fri og tage et eller andet sted hen bare os 2, så jeg vil gerne overraske ham med en speciel 50-års fødseldagsrejse. Det ved jeg, han vil sætte stor pris på.

Så er spørgsmålet – hvor skal vi tage hen? Nu taler vi om en uge, så det skal ikke være for langt væk. Vi har allerede besøgt Paris og haft strandferie på Kreta, så jeg må finde på noget nyt.

 

Jeg har tænkt mig at præsentere ham for 2 muligheder, hvor han kan vælge mellem storbyferie og strandferie. Storbyferien har jeg tænkt på Berlin. Ingen af os har været der, og vi kan sagtens finde billige flybilletter til Berlin og så bruge lidt flere penge på et godt hotel. Vi kunne se Brandenburger Tor, have en romantisk aften i selskab med Berlin Philharmonic, se Berlin Cathedral og ellers tage på en af de mange sightseeing tours gennem byen.

Standferien vil jeg foreslå skal gå til Mallorca. Der er meget smukt, og igen kan vi sikkert sagtens finde billige flybilletter til Mallorca her: http://www.rejsepriser.dk/populaere/mallorca/ . Vi kan dase på stranden om dagen og spise skaldyr om aftenen på de små restauranter. Vi kan tage på vandretur eller tage på marked. Der er sikkert masser at tage sig til også.

Jeg er så spændt på at give ham denne rejse og er også spændt på, hvilken en han vælger. Jeg synes, begge kunne være spændende – så hvem ved, måske vi kan få muligheden for at tage den anden til næste år. Begge steder kan vi jo få gode priser på flybilletter.

Har du nogle tip, du vil dele om henholdsvis Berlin og Mallorca, så hører jeg dem gerne.

Andre artikler