Menu Luk

Vi rejser fra Tyskland

Lån til ferie

At rejse er at leve, sagde H.C. Andersen – og det ser ud til, at flere og flere danskere har taget den til sig. I hvert fald rejser vi som aldrig før. Og det er bestemt ikke længere grisefesten på Mallorca, der er det store hit. Og hvem orker egentlig også at rejse til et andet land for at opleve, at tjenerne taler dansk, at der serveres frikadeller på restauranterne osv.? Ikke et ondt ord om charterrejser – for mange familier er det en helt genial ferieform, hvor der er sørget for stort set alt. Og for mange børnefamilier er det afgørende, at der er gode muligheder for børnene, så de voksne kan få lidt voksentid også.

Billige rejser lokker

Det er jo sådan, at de fleste gerne vil spare en skilling – og ikke mindst hvis det kan ske uden at gå på kompromis med kvaliteten af det købte. Det gælder også med billige rejser – og hvorfor skulle det ikke det? En ferie kan hurtigt løbe op i mange penge for en familie, og hvis det er muligt at spare måske 20-30% på den samlede ferie, er det da værd at tage med.

Ofte er der en række sidste øjebliks rejser på tilbud, men mange familier tør ganske enkelt ikke vente til få dage før ferien med at bestille – og så risikere at stå uden mulighed for at komme afsted. Heldigvis er der alternativer til afbudsrejserne og febertilbud:

Rejs fra Tyskland og spar penge

Ferierejser er  – som det meste andet – en hel del billigere i Tyskland end de er i Danmark. Og udbuddet er enormt, for tyskerne er faktisk det folkeslag i Europa, der rejser mest. For danske turister er lufthavnen i Hamburg blevet det helt store hit. Hamburg er behageligt tæt på Danmark – under to timers kørsel fra grænsen og med et overflødighedshorn af rejsebureauer, der beredvilligt tager imod danske kunder.

[box type=”info”] To højmoderne terminaler, brede primærveje, flere parkeringspladser og et P-henvisningssystem gør Hamburg Airport til en af de mest attraktive lufthavne i Europa. Dvs. endnu kortere veje og let orientering fra parkeringspladsen til flyveren. Og det bliver endnu bedre: Med sin Airport Plaza mellem terminalerne, endnu flere parkeringspladser og den direkte S-bane-forbindelse kommer Hamburg Airport til at byde på en top service, som ikke lader noget tilbage at ønske.[/box]

Bestil i Danmark – betal tysk pris og slip billigt

Hvis du er blandt de mange, der gerne vil rejse godt og slippe med en lavere pris, end du skal betale i Danmark, er der godt nyt til dig. Det er nemlig muligt at bestille din rejse via en dansk hjemmeside, der sørger for alt det praktiske med at finde den rigtige rejse. Den kan du besøge på http://www.rejserfratyskland.dk/

Her er der gratis og dansk talende telefonsupport – og hvem foretrækker ikke det fremfor at begå sig på tysk, når der skal bestilles rejse? Servicen er efter sigende virkelig god, og priserne er fuldstændigt de samme, som hvis du bestiller direkte hos de tyske rejseselskaber.

Husk, at du er dækket af en garanti, så du får dine penge igen, hvis noget skulle gå galt for rejsebureauet. I Tyskland har de en lignende ordning som den danske. Du modtager sammen med rejsebekræftelsen et såkaldt Sicherungsschein, som sikrer dig pengene retur, hvis rejseselskabet går konkurs. Det er en obligatorisk ordning (et krav at rejseselskabet skal være tilmeldt). Reglerne findes i det tyske pakkerejsedirektiv – BGB § 651 k.

Andre artikler