Menu Luk

Valg af beskyttelse til iPhone

Beskyttelse

Der findes mange forskellige muligheder når du skal vælge, hvilken type beskyttelse du vil have på din iPhone. Indehaverne af iPhone’s vælger stadig dog, at undlade beskyttelse på deres iPhone. Dette gør det hovedsagligt fordi designet fra Apple – er både unikt og udseendemæssigt flot, at kigge på. Men hvis du alligevel vælger, at tænke på beskyttelse i form af cover eller skins, er der flere muligheder du kan vælge imellem. Nogle af disse former for beskyttelser er pænere end andre – men specielt de såkaldte iPhone skins, lever op til den standard designet på iPhone har med sig fra Apple, efter min mening.

iPhone skins

iPhone skins er lavet af forskellige materialer, nogle bedre end andre. Man kan få nogle skins som er lavet af et tyndt klistermærke materiale. Disse skins har som regel et meget farverigt design, og yder ikke den respekt iPhonen fortjener. Men man kan også få nogle i et lækker folie materiale, som har et look af enten træ eller carbon. De er efter min mening rigtigt flotte, og gør iPhonen stadig fremstår eksklusiv og lækker.

Bumpers til iPhone

Beskyttelse

En anden mulighed når man skal vælge beskyttelse til sin IPhone kan være de såkaldte bumpers. De er lavet af plastic og i en noget breder og tykkere størrelsen end iPhone skins. Denne slags beskyttelse dækker udelukkende kanterne rundt på din iPhone. Bumpers til din iPhone kan også købes i forskellige farver og mønstrer, og den tykke kant giver et godt greb omkring din iPhone.
Bumpers til iPhone blev oprindeligt lavet af Apple selv, som følge af problemerne med antennen på den første iPhone 4. De skulle forhindre det såkaldte “death grib” som kortsluttede antennen hvis man holdte den på en bestemt måde.

iPhone covers

En helt tredje mulighed er iPhone covers i hårdt plastic, som vi alle vel kender. Denne type covers, har været anvendt meget til beskyttelse af mobiltelefoner de sidste 2 årtier. Der findes også decideret covers i samme slags materiale som bumpers, som dækker hele din iPhone. Hvis man er til beskyttelse med prangende farver og mønstrer, er det disse slags covers man skal anskaffe sig. IPhone skins er bumpers er bærer mest præg af, at have enkelte og klassiske farver.

Alle disse muligheder har til formål, at beskytte din iPhone på den ene eller anden måde – nogle mere end andre. Hvis man skal måle beskyttelse og design, vil jeg helt klart vælge et iPhone skin. Det er det mest originale efter min mening, og sætter den højeste standard. Produktet ligger tættest op ad Apple i deres design af de ovenævnte valgmuligheder. Derudover er folien let at tage af og på, da skin ‘et fungere som en slags klistermærke. De fleste iPhone skins, efterlader ikke nogle limrester på iPhonen bagefter, så man skal altså ikke være bange for den tager skade, ved brug af dem. Derudover har produktet også en noget billigere pris end f.eks. et almindelig cover. Prisniveauet på et iPhone skin ligger omkring de 150 danske kroner, mens et cover er i prisniveauet omkring de 250 danske kroner.