Menu Luk

Decleor – Det bedste indenfor hudplejeprodukter

Decleor

Jeg er en kvinder der igennem tiden har brugt mange forskellige hudplejeprodukter, men det er som om jeg altid vender tilbage til Decleor. Nu kan det måske umiddelbart virke mærkeligt, at jeg finder et produkt som Decleor som jeg synes er super godt, og at jeg så alligevel vælger at prøve nogle andre forskellige mærker – Men er det nu også så mærkeligt.

Igennem tiden har jeg aldrig set Decleor på tilbud i fx. et supermarkedet, og det eneste sted jeg derfor har kunne købe Decleor er hos min kosmetolog. Det er der jo såsom ikke noget problem med, men efter som jeg er gået i gang med en uddannelse igen, så er det ikke fordi jeg har så super mange penge til rådighed. Derfor vil man jo stadigvæk gerne bruge nogle lækre hudplejeprodukter som fx. Decleor som jeg synes er det bedste valg. Eftersom jeg læser igen, så er jeg kommet på SU, og uanset hvor gerne jeg end ville, så er der bare ikke penge til at bruge så mange hos min kosmetolog. Jeg gør jo dog det, at hver gang jeg har mulighed for at ønske mig noget, det vil jo sige til jul eller min fødselsdag, jamen så tror der Decleor på min ønske seddel. Det er bare ikke helt nok, for det er jo ikke hver gang man er så heldig at få nogle af de super lækre produkter, og dels så er der også bare så mange andre ting man lige står og mangler, hvorfor jeg typisk ønsker mig nogle andre ting mere.

Her den anden dag, så fik jeg dog den idé, at jeg da lige ville søge på nettet, for det kunne jo være der at der var en webshop der havde valgt at sælge Decleor til en meget bedre pris end min kosmetolog. Der gik dog heller ikke så lang tid inden jeg opdagede, at det faktisk er muligt at spare rigtig mange penge på disse produkter hos duftladen.dk. – Duftladen er en butik der både sælger parfume og hudpleje produkter, og der i blandt så har de faktisk et rigtig godt udvalg af Decleor produkter. Jeg kunne i  hvert fald finde alle de produkter jeg stod og manglede. Duftladen sælger Decleor til rigtig gode priser, og da jeg havde valgt de produkter jeg have brug for, at opdagede jeg faktisk, at jeg havde spare rigtig mange penge. Jeg kom derefter til at kigge lidt på de mange spændende parfumer de også her, og så besluttede jeg mig selv til, at nu havde jeg sparet så mange penge på Decleor, så kunne der faktisk godt være penge til at købe en parfume. Bagefter regnede jeg faktisk ud, at jeg stadigvæk havde sparet 200 kr. på de ting jeg købte, og det var faktisk ikke fordi jeg havde købt så mange forskellige produkter – De er bare rigtig billige.

Nu går der så ikke så længe til min fødselsdag, og der tror jeg igen jeg vil ønske mig noget Decleor, så vil jeg denne gang skrive på hvor det er muligt at købe produkterne til bedre priser end folk plejer at få. På den måde kan jeg måske få lidt flere produkter