KitcheAid Køkkenmaskine Tilbud

Kitchenaid køkkenmaskiner er efterhånden blevet meget populære. Grunden til dette er nok deres unikke og stilrene design og at de efterhånden har været på markedet i over 80 år. Køkkenmaskinen blev designet af selveste Egmont Arens og opfundet af Herbert Johnson.

Køkkenmaskinen har ikke ændret udseende siden 1930’erne så man må sige at KitchenAid ramte plet med deres tidløse design. I I950’erne blev der lavet flere farver bl.a pink, gul og grøn. Det er dog ikke kun det fede design der har gjort KitchenAid så populær. Indmaden i en KitchenAid køkkenmaskine er også af virkelig høj kvalitet. Motoren har Direct Drive der gør den utrolig stabil selvom den skal ælte store mængder dej. Faktisk svarer køkkenmaskinens motor til en 1.500 watts motor på grund af det smarte Direct Drive.

Køkkenmaskinens motor kan køre i 10 forskellige hastigheder så du altid kan finde et tempo der passer. Der findes også en hel masse ekstra udstyr til KitchenAid køkkenmaskiner. Du kan få kødhakkere, ismaskiner, citruspressere osv.

KitchenAid Køkkenmaskine Tilbud
Har du besluttet dig for at købe en KitchenAid køkkenmaskine så husk at brug noget tid på Google først. Det er vigtigt at du finder det bedste Kitchenaid køkkenmaskine tilbud før du køber. Priserne svinger rigtig meget og du kan godt være heldig at spare helt op til 1.000 kr. på at købe den det rigtige sted.
Find ud af hvilken farve du vil have der findes faktisk over 20 forskellige farver. Når du har fundet den rigtige farve så find ud af hvad modellen hedder og søg efter den på Google. Kig de butikker igennem der dukker op og køb det billigste sted.

Husk at kigge efter hvor meget fragt de enkelte online butikker tager. Mange er heldigvis begyndt at sende produkterne gratis mens andre stadig tager mellem 40 og 100 kr. for det. Nogle få butikker er så tarvelige at de reklamere med gratis fragt men når man så er kommet hele vejen igennem købsprocessen så tager de et ekspeditionsgebyr gebyr på 60 kr.
Det er selvfølgelig fragten de skal have dækket ind og der er garanteret mange der betaler ekspeditionsgebyret da de ikke orker at finde en anden butik og gøre det hele forfra. Jeg finder altid selv en ny butik og vil opfordre dig til at gøre det samme.

 

Prismaskiner
Du kan også bruge prismaskiner såsom Pricerunner.dk og Kelkoo.dk til at finde det bedste køkkenmaskine tilbud. På Pricerunner.dk skal du bare finde den model du ønsker at købe. Herefter klikker du på sammenlign priser og du vil så kunne se prisen fra de forskellige forhandlere. Så du sparer altså den tid det ville have taget at checke priserne manuelt.
Det er dog ikke alle e-shops der bliver vist på prismaskinerne da det koster penge for dem at være der. Så hvis du kun bruger en prismaskine er du altså ikke sikker på at finde det bedste tilbud men det er en rigtig god løsning hvis du har travlt eller står i en fysisk butik og hurtigt skal se hvad det produkt du har tænkt dig at købe koster på nettet.