Min veninde skal giftes – Er det godt at bruge et krøllejern ?

Bryllup

Min veninde er så heldig at hun snart skal giftes, og jeg er så heldig at hun har spurgt om, om jeg vil sætte hår på hende. Jeg har dog kommet i tvivl om det er rigtig at bruge et krøllejern til at sætte håret på hende.

Min veninde Julie hun mødte hendes kommende mand til en messe i Herning, hvor de begge to var udstillere. Hun stod på stand for et firma der sælger Decleor, mens han stod på stand for et firma der blandt mange andre ting sælger krøllejern.Det var meget tilfældigt at de mødte hinanden oppe i restauranten, og med det samme de så hinanden, så var de begge to klar over at de ville være helt rigtige for hinanden. Der var dog bare et lille problem, og det var at de begge to var gift, så derfor var de begge to klar over at det ikke lige kunne blive til noget.Det var helt dating-agtigt. Man skulle tro, de havde fundet hinanden på et dating site.

Skilsmisse

Uheldet var så, at cirka et halv år efter, der besluttede min venindes daværende mand at han gerne ville skilles, hvilket kom som en kæmpe overraskelse for min veninde, men det er jo sådan noget der bare kan se uden man ved det kommer. Da hun igen skulle til messe i Herning, der var hun ved at komme ovenpå igen, og hun havde slet ikke tænkt på den mand hun mødte i restauranten året før til samme messe, altså det var lige indtil hun igen mødte ham oppe i restauranten. Tilfældet ville det sådan, at han faktisk også var blevet skilt, så denne gang der var der ikke noget problem i at mødes privat efter messen, hvilket du gjorde.

Kærester

De blev lynhurtig kærester og det hele gik meget hurtigt, og her et år efter de blev kæreste, det friede han til hende på deres et år dag, og hun sagde naturligvis straks ja, for de er som skabt til hinanden. Der gik ikke lang tid inden forberedelserne til det kommende bryllup begyndte, og hun spurgte mig, om jeg ville være sød at sættes hendes år. Hendes kommende mand der jo sælger bla. krøllejern er af den holdning, at det er helt rigtig at bruge et krøllejern til at sættes hendes år, men jeg er ikke helt sikkert.

Håret

Jeg er sammen med min veninde blevet enige om, at vi skal prøve nogle forskellige ting med hendes hår, her indtil den store dag kommer, hvor håret bare skal være helt rigtigt. Det første vi vil prøve netop for at glæde hendes kommende mand er, at vi skal lege lidt med et krøllejern han kommer med, og så skal vi se hvordan det bliver når man bruger et krøllejern. Hvis der er nogen der læser dette, da har gode idéer til hvad vi ellers skal prøve, så tager vi meget gerne imod dette, for vi har begge to svært ved at finde på hvad det ellers skal være end at bruge et krøllejern. Så kom med din kommentar, den tager vi meget gerne i mod, for det er meget vigtig for at begge to at vi finder der helt rigtige løsningen til hendes hår, og jeg tror ikke et krøllejern er løsningen.