Menu Luk

Undgå at tage på ved et rygestop

ecigaret

Jeg tror mange der er stoppet med at ryge ved, at man godt kan gå hen og tage mange kg på, når man foretager et rygestop. Grunden til det er, at nikotin ren faktisk øger forbrændingen, og dels at hvis man stopper med at ryge fra den ene dag til den anden, så begynder kan typisk at spise en masse ting i stedet for. Det er disse ting der gør, at man tager på når man stopper med at ryge. Hvis man er ryger, så er der mange der bruger det faktum at man typisk tage på, som undskyldning til ikke at gøre noget. Der er nok fordi den er let at gribe ud af luften, og så er det jo svært at sige noget til det. Eller det vil sige, at det var let at bruge som undskyldning, men sådan er det ikke mere, for nu er det faktisk muligt at lave et rygestop med en c-cigaret e-cigaret-med-nikotin.com, Fordelen ved at bruge sådan en er, at man stadigvæk får den nikotin som man plejer at få. Det betyder jo så også, at forbrændingen ikke bliver sat ned, og du slipper derfor for at tage noget på.

Hvorfor skal jeg så skifte til en e-cigaret ?

Jeg kan godt følge det spørgmål, for hvis man bliver ved med at få den nikotin som man plejer at få, jamen hvorfor kan man så ikke bare forsætte med at ryge ? J det er jo et godt spørgsmål, men svaret er faktisk meget mere enkelt, end du måske lige tror. Tobak er en tørret plante man ryger, om planten indeholder naturligt nikotin. Desværre så indeholder den mange andre skadelige stoffer, som kan være rigtig uheldig for dig. Det er lige netop de stoffer, som man ikke får når man går over til e-cigaretter. E-cigaretter med nikotin indeholder nemlig ikke tobak som du kender det fra almindelige cigaretter. Den nikotin der er tilsat, den er udvundet sådan, at det er ren nikotin, og derfor er den renset for alle de skadelige stoffer. Udover dette, så indeholder e-cigaretter ikke mange andre stoffer, og det er faktisk mest vand som du finder i dem.

Når man bruger en e-cigaret, så får man noget af den samme fornemmelse som man kender det fra at ryge tobak. Der kommer sådan en krads fornemmelse i munden og halsen, og en e-cigaret er fremstillet sådan, at du får noget der ligner den fornemmelse. Det betyder også, at det slet ikke er så svært at stoppe, som når du bare har taget en kold tyrker få. Hvis du spørger mig, så er dette uden tvivl, den letteste måde at stoppe med at ryge på. Hvis du går og drømme om et rygestop, så anbefaler jeg at du går over til en e-cigaret, for så er muligheden for succes bare langt større, end den er ved alle de andre produkter du kan finde. Det er også et langt billigere alternativ, så jeg tror ikke der er nogen grund til at prøve andre produkter. Det kan jo virke forskellige fra person til person.