Menu Luk

Når nu at du skal spise sundt når du vil tabe dig

acerola

Der er nogen der er af den opfattelse, at hvis man skal tabe sig, så skal man bare lade være med at spise noget, og så dyrke en masse motion. Det er rigtig nok at man taber sig på den måde, men dels er det ikke særligt holdbart, og dels så er det i mange tilfælde ikke rigtig noget det holder ved. Det er fordi det ikke er sundt, så tage du blot på når du slutter af. Prøv at spis Acerola når du vil tabe dig.Når man vil tabe sig, så handler det egentlig helt simpelt om, at du skal indtage mindre energi end du bruger. Det kan godt være at det lyder simpelt, men det er det faktisk også. Du skal bare sørge for at det sker på en sund måde, sådan at du bare ikke tager det på igen når du begynder at leve normalt. Jeg tror der er alt for mange der har prøvet at være på kur, hvor det også er gået rigtig godt, og de har tabt mange kg men så når de stopper med deres kur, så går det ikke lang tid inden man har taget det på. Grunden til det er, at nogle af de slankekure der er i diverse blade etc. De sigter egentlig mest på at tabe en masse vand, for det er en super hurtig måde at smide en masse kg. på.

De blev slank hurtig slankekure, det er ikke måde du skal gøre det på. Det du skal gå efter i stedet for, det er ved at lave en livsstils ændring, for hvis du gør det, så er du meget mere sikker på, at det bliver et varigt vægttab. Det kan være en rigtig god idé at tænke Acerola ind i den, for det er et super sundt lille bær der gør, at du får rigtig mange vitaminer og mineraler, og på den måde så får du faktisk meget mere energi. På den måde så gør det faktisk i mange tilfælde, at du helt automatisk kommer til at lave noget mere, på sådan bruger du mere energi, og når du bruger mere energi, så vil du tage dig endnu mere. Når du spiser Acerola, så undgår du også at blive så meget syg, for der er rigtig mange c-vitaminer i, og det er min erfaring, så undgår man at blive forkøleet så tit. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har været det. Jeg kan ikke garanterer at du ikke bliver det, men jeg kan kun fortælle hvordan jeg har det.

Hvis det er første gang du er ude i noget vægttab, så tænk dig om og lev fornuftig. Lad være med at sulte dig selv, for det handler om at spise noget sundere mad, for det er ikke mening du skal gå rundt og være sulten, for hvis du er det, så vil du tage det hele på igen, når du stopper kuren. Ideen er jo netop, at du skal ændre din livsstil, og det betyder altså også at du skal lave om på din kost. Du kan læse meget mere som Acerola her http://acerola.dk/