Menu Luk

Hvor er det godt der er kommet så meget spændende eksotisk frugter

guava

Vi har gennem rigtig mange år været vidende til en udvikling indenfor frugter og bær. Efter årene er gået, så er der jo faktisk ikke noget der hedder sæson, så derfor kan du næsten år frisk frugt hele året. Hele udviklingen er startet, så kan man gå ind i det lokale supermarked, og købe noget frugt, men bare ikke kunne købe for 10 år siden. Jeg startede for omkring 3-4 år siden, med at købe alt den spændende frugt jeg kunne købe. Jeg har altid syntes at det var spændende at smage noget nyt. Jeg kan derfor huske, at jeg næsten ikke kunne vente med at komme hjem når jeg havde fundet en eller anden spændende frugt, som jeg ikke havde smagt før. Jeg kunne sidde hjem i bilen, og så bare glæde mig total meget, at jeg næsten ikke kunne vente.

Jeg gik sådan i nogle år, og jeg syntes det var rigtig spændende. Det var bare som om, at det blev ved med at være den samme frugt der blev ved med at vende tilbage. Det kom ikke rigtig noget nyt. Jeg blev ved med at spørge personalet, om ikke snart de skulle have noget nyt, det var bare som om, at der ikke rigtig skete noget. Jeg begyndte derfor at søge lidt på nettet, om ikke det kunne lade sig gøre at købe noget der. Jeg kunne ikke umiddelbart finde noget frisk frugt, men så var det jeg kom til en side, der solgte eksotisk frossen frugt. Da jeg kom ind på siden, der kunne jeg godt se, at de havde noget frugt som jeg aldrig havde set nede i det lokale supermarked.

Min første tanke var dog, at det ikke kunne være særlig godt, fordi det var frossen. Jeg gik derfor og tænkte over det i nogle dage, men jo mere jeg tænkte over det, jo mere fristet blev jeg dog. Jeg besluttede mig derfor til at prøve det af, for hvorfor skulle jeg bare gå og tænke over det, når jeg nu kunne prøve det af.

Efter nogle dage, der var jeg igen inde på siden igen, og jeg sad og læste om Guava frugt, der virkede rigtig spændende. Jo mere jeg læste om denne frugt, jo mere interesse fik jeg vil jeg sige. Der står rigtig mange steder, at smagen på den er så speciel, at den ikke kan sammenlignes med noget andet man kender, så det gjorde jo bare, at jeg blev mere nysgerrig. Jeg besluttede mig derfor for, at prøve noget forskelligt af af den eksotiske frugt de har derinde, for når jeg alligevel skulle have noget fra firmaet, så kunne det jo være rigtig spændende at prøve mere end en ting af.

Der var jo rigtig meget,  så jeg købte temmelig meget, men så har jeg jo også til at prøve det af. Alt det jeg har fået, det smager rigtig godt, så det er på ingen måde den bedste gang jeg har købt derfra, og jeg har da også allerede været nød til at bestille igen.

 

Andre artikler