Slut med uvidenhed med billeje

guide billeje

Jeg synes ikke der er noget værre end uvidenhed, og derfor siger jeg også altid hjælp hvis jeg skal i gang med noget nyt. Det er jo klart nok, at man ikke kan det hele selv, og hvordan skulle man lige være klar over, hvordan man gør noget første gang. Det er derfor vigtigt at spørge synes jeg. Der er efter min mening, alt for mange der er for stolte til at spørge erfarne folk, hvordan man griber forskellige problemstillinger an. Her for et par år siden, der skulle jeg første gang prøve at bruge billeje. Jeg sad derfor og surfede rundt på en masse forskellige hjemmesider, og fandt på den måde en masse forskellige priser. Det vat sådan lidt tilfældigt, at jeg kom til at læse hvad der var indeholdt i priserne, og på den måde gik det pludselig op for mig, at det ikke altid er den laveste pris, der er den bedste. Jeg kan så tydelig huske det, for jeg var lige ved at bestille en bil, for det var den bedste pris jeg kunne finde. Lige inden jeg trykker på bestil, der kom jeg til at læse, at man i lufthavn, ville bliver opkrævet for den første tank benzin. I disse tider, der kan det være en betydelig udgift, og derfor ville jeg lige prøve at kigge på nogle af de andre tilbud. Det gik på den måde op for mig, at der var et af de andre tilbud, hvor benzin var indeholdt. Hvis jeg ikke var blevet opmærksom på det, så ville jeg have mistet en 2-300 kroner. Det lyder ikke af meget, men det ville have været nogle dumme penge at komme af med, når man nu ikke havde regnet med det.

Hvor jeg vil hen med ovenstående historie er, at jeg gerne ville have haft nogle at spørge. Jeg ville ønske der havde været en hjemmeside, hvor man kunne læse om hvad man skulle være opmærksom på. Der er også hele området der hedder forsikring når man bruger billeje, og det er igen noget der kan være svært at sætte sig ind i. Man vil jo gerne sørge for, at man er godt forsikret, og på den anden side, så har man heller ikke løst til at købe alt for mange forsikringer, og på den måde faktisk også komme til at betale for meget.

Jeg har efterfølgende fundet den side jeg skulle have fundet allerede dengang. Du kan nemlig på siden www.billeje-blog.dk, læse meget mere omkring alle de små ting du skal være opmærksom på, når du sidder dels og leder efter gode priser på billeje, men mindst lige så meget, hvilke regler du skal være opmærksom på. Hvad må man, og må man fx. køre ind i andre landet end der hvor man har lejet bilen. Nu har jeg benyttet mig af det så mange gange selv, men det var et af de spørgsmål jeg havde på et tidspunkt, og der var jeg nød til at ringe rundt, for at finde ud af, hvad der er ok, og ikke mindst hvad der ikke var det.