Menu Luk

Nu gider jeg ikke stinke af nikotin mere

e cigaret

Jeg har taget en stor beslutning i mit lov. Jeg gider simpel ikke gå rundt og stinke af nikotin. Efterhånden så er vi ikke så mange rygere tilbage, og derfor tænker jeg også meget på, hvordan jeg lugter når jeg gå rundt til folk på fx. mit arbejde. Jeg bruger derfor store mængder af fx. parfume, tyggegummi og en masse andet. Jeg synes bare ikke helt at det forsvinder, og derfor forsøger jeg at undgå tæt kontakt med folk.Jeg har gennem en lang periode gået og overvejet, og har da også forsøgt nogle gange at stoppe med at ryge. Jeg synes bare på ingen måde at det er let, og de gange jeg har forsøgt, der er ikke gået særlig lang tid, inden jeg er faldet tilbage til de gamle vaner. Jeg har bare ikke lyst til at forsætte, men jeg må erkende at jeg bare er for afhængig af at ryge. Det skulle måske også være mærkeligt andet, for jeg har været ryger i 15 år, så derfor er det nok bare ikke muligt for mig, at stoppe fra den ene dag til den anden. Jeg har dog forsøgt det med bare at sætte mit forbrug ned, men også her må jeg erkende at det ikke er noget jeg er i stand til. Det kan gå helt godt til en start, men hver gang falder jeg bare tilbage til de samme vaner som jeg havde før.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, men jeg har ledt efter forskellige hjælpemidler til at hjælpe mig ed mit lille projekt, så nu gider jeg bare ikke stinke af nikotin mere. Jeg synes det er træls, og jeg har en følelse af, at folk ser skævt til mig, netop fordi jeg er ryger. Jeg får også så meget luft i maven af, at tygge så meget tyggegummi som jeg gør i dag. Det vil jeg dog hellere end at lugte så dårlig ud af munden, som jeg ellers gør. Jeg har dog fundet løsningen tror jeg. Jeg har set andre folk går rundt med en e-cigaret, og det har fået mig til at undersøge lidt omkring produktet. Jeg har også snakket med folk, der har været på e-cigaretter, og jeg er sikker på, at denne gang skal det nok lykkes for mig at stoppe med at ryge, når der er gået en periode. Idéen er, at jeg til en start udelukkende vil ryge e cigaret, og når der er gået en periode, så vil jeg vælge nogen med et mindre indhold af nikotin. På den måde så kan jeg trappe ned, uden at jeg faktisk opdager det. Når jeg så i en periode har været på e cigaretter uden nikotin, så vil jeg stoppe helt.

Denne gang skal det bare lykkes for mig, for jeg gider ikke at være ulækker ryger, og det rygte tror jeg ret hurtig at man kan få. Derfor ikke mere stinkende nikotin til mig. Hvis du også har fået lyst til at stoppe, så prøv du også at gå ind på www.dansmoke.dk – Der finder du meget flere information omkring e cigaretter, og måske får du også lyst til at stoppe.