Frossen banan – Den lette måde at undgå banan fluer på

frossen banan

Hvis der er noget jeg hader ved at spise banan, så er det den korte holdbar hed som de har. hvis de kommer til at ligge lidt for længe, så bliver det brune, og der vil med tiden komme bananfluer. Det kan godt være, at det dyr ikke er særlig stor, men derfor så er det virkelig et dyr som jeg på ingen måde bryder mig om. Jeg synes det er et vildt ulækkert dyr, men når jeg køber frossen banan, så slipper jeg for at have dem i mit køkken.Når kan det godt være, at det ikke lyder særlig lækkert med frossen banan, men der kunne du ikke tage mere fejl. Om det er en god idé at bruge det, det afhænger lidt af hvad man bruger det til. Hvis du bruger det til at sidde og spise ren som voksen, så er det ikke nogen god idé, for når jeg siger frossen banan, så er det ikke sådan at man fryser den ned med skal og det hele. Man fryser den ned i banan pure, og før man fryser det ned, at varmebehandler man det også, for så kan du bruge det direkte fra fryseren af. Det betyder at man ikke kan sidde og spise det ren. Det betyder dog ikke, at det ikke har sin berettigelse, for der er mange der fx. bruger frossen banan til at lave smoothie af. Når det anvendes frem for frisk, så har man ikke nogen risiko for, at der skulle været noget bakterie eller lignede i. Når du køber frossen banan, så slipper du også bare for det evige problem med at købe for mange bananer, og så ikke få dem spist. Det evige problem med madspild, det er altså minimeret sådan at du ikke får alle de bananfluer der altid følger med det problem.

Det er dog ikke kun frossen banan det kan være en god idé at købe. Der findes meget andet frugt som du kan købe på den måde. Det gælder også frugt, som man ikke kan købe hele året. Det kan fx. være frossen jordbær, ofr hvis man nu fx. rigtig gerne vil drikke jordbær milkshake og man helst til have frisk jordbær, så kan det ikke lade sig gøre. Fordelen med netop frossen jordbær er, at de bliver plukket på det mest perfekte tidspunkt, og derfor er de perfekt modne. I mange andre tilfælde der skal man tage højde for transporttiden og den tid de skal stå ude i butikkerne. De bliver derfor plukket lidt i god tid.

Hvis du også gerne vil have frisk frossen frugt og bær i fryseren, og heller ikke vil have det madspild der kan følge med fx. banan, så køb frossen frugt her så undgår du også både madspild og bananfluer. Læg mærke til, hvor mange andre frugt og bær de har i deres sortiment. Når du alligevel handler der, så prøv at køb nogle af de måske ukendte frugter, for der venter store smagsoplevelser til dig . Køb allerede i dag, så har du også lækkerier i fryseren.