Menu Luk

Moroccanoil

For rigtig mange mennesker betyder håret rigtig meget, og de fleste vil nok også mene, at der ligger utrolig meget identitet i vores hår. Derfor er det også vigtigt, at passe godt på det, så du kan føle dig som dig selv så længe som muligt. Her i Norden går vores hår gennem rigtig meget på grund af omskifteligt vejr, som i sig selv kan være hårdt for håret og få det til at se slidt og tørt ud, da både sol og frost er med til at udtørre lokkerne. Derudover er der alle de ting som vi selv gør, som skader håret som eksempelvis føntørring eller når vi glatter eller krøller håret med diverse stylingredskaber. Med produkter fra Moroccanoil kan du pleje dit hår tilbage i topform. Få de fantastiske hårprodukter fra siden Luxplus og spar mange penge på hele sortimentet.

Moroccanoil til tørt hår

Er du træt af at kigge på de tørre og slidte spidser, så er der heldigvis hjælp at hente med Moroccanoil, som har udviklet en lang række pleje- og stylingprodukter til håret, der vil hjælpe manken med at genvinde sin styrke, så det igen kan fremstå hydreret og sundt.

Eksempelvis har Moroccanoil udviklet forskellige shampoo og conditioner serier til forskellige hårtyper. Prøv blandt andet Repair serien, som går ind og giver håret intens pleje og hjælper med at genopbygge håret, så det bliver fantastisk blødt og velplejet igen.

Volume shampoo og conditioner fra Moroccanoil

Mangler dit hår volumen så kan Moroccanoil også hjælpe dig her. Brandet har nemlig udviklet et par produkter, som eliminerer et hår der klasker og virker fladt. Produkterne hjælper dit hår med at opnå et fantastisk løft, så dit hår virker langt mere fyldigt og kraftigt at se på. Et absolut must have for alle der kæmper med et hår der dagligt mangler fylde og volumen.

Moroccanoil hårolie

Vil du give dit hår daglig pleje, som virkelig vil gøre en forskel for dit hår, så skal du have fat i Moroccanoils nok bedst sælgende produkt, nemlig deres hårolie. Brandet har udviklet forskellige typer olie – en til almindeligt hår og en til fint hår, så du har mulighed for at vælge den, der vil passe allerbedst til dig. Olien vil tilføre et tørt hår fugt og få det til at føles fantastisk blødt og få det til at se sundt og glansfuldt ud i løbet af blot et øjeblik. Produktet er utrolig drøj i brug, da du kun skal bruge en lille dråbe for hver gang, som er nok til at give hele dit hår den mængde pleje som det har brug for. Du har derfor olien længe og den kan både bruges vinter som sommer.

Er du vild med hårpleje, hvor du virkelig kan se en forbedring af dit hår, så må denne olie være et absolut must for dig at få ind i dit hårpleje sortiment derhjemme. Find som sagt alle herlighederne fra Moroccanoil til billige penge med et medlemskab til siden Luxplus.dk.