Menu Luk

Mødepakker og konferencer

Et af mødelokalerne i Allerød

Som juniorkonsulent har du fået en ’chef’, som er lidt hysterisk. Hun ringer dig op hele tiden, for at høre, om du har fundet de mødelokaler, som hun bad dig om. Det har du slet ikke haft tid til at kigge på endnu. Indtil videre er der rigeligt med at holde styr på korrespondancen med alle dem, som I har inviteret med til mødet. Indtil videre har du haft travlt med at finde ud af, hvor de fleste af mødedeltagerne foretrækker at mødet bliver holdt. Og det ser ud som om majoriteten helst vil til møde i Nordsjælland.

Dagens nyhed

Dette er dagens nyhed, som du skal overbringe til din ’chef’. Hun bliver ikke glad for den, men hun vil acceptere den. Hun er lidt forkælet og bryder sig slet ikke om at skulle udenfor Københavns kommunes grænse. Hun ringer dig op igen, med samme spørgsmål: Har du fundet gode mødelokaler? Du svarer med en hvid løgn: ”Jeg er lige ved at kigge på konferencelokaler i Nordsjælland, fordi de fleste deltagere vil helst holde mødet der.” Du kan høre, at hun er ved at miste åndedrættet, fordi du ikke er nået så langt, som hun troede – og fordi hun nu faktisk skal udenfor bygrænsen. Hun fnyser lidt, men siger bare ok. Hun vil gerne have, at du sender hende et link til de lokaler, du finder. Det lover du at gøre.

Lidt i panik

Du er panisk nu. Pres fra mødedeltagere, pres fra en hysterisk ’chef’, som ikke er andet en den lokale projektleder. Hun er hverken din chef eller en meget vigtig person. Hun er en spiller i projektet, som du hjælper hende med at udføre.
Du skynder dig dog. Åbner Googles browser og skriver ”mødelokaler Nordsjælland” og bliver henvist til et sted i Lillerød. Du klikker ind på sitet – og du bliver temmelig imponeret over at se, hvad det er for nogle mødelokaler som Lillerød kan tilbyde.

Lokalerne ser ikke kun meget flotte ud. Stedet tilbyder også en masse ekstra små ydelser og services. Der er mulighed for at leje mødelokaler i Lillerød, som er passende til ca. 40 personer og som har alt det udstyr, som et møde kan få brug for: Projektor, whiteboards, internet, forplejning – endda tolkebokse.

Perfekte mødepakker og lækre faciliteter

Du ringer op til konferencecenteret i Lillerød. Det viser sig, at det ligger i Allerød. Men pyt med det. Det har vist bare noget med adressen af gøre. I hvert fald får du at vide, at de har massevis af mødelokaler, som I kan bruge i de dage, hvor I har brug for det. I kan også få et stort hjørne ude i centerets reception, som I kan bruge til at lave en udstilling i. Og ja, der er også mødepakker at vælge imellem. Du noterer og skriver imens du taler med stedet administrator. Du får også priser og et tilbud, der indeholder mødepakker til 40 personer.

Du giver administratoren besked om, at du lige skal tale om priserne med din chef, men at du vil vende tilbage med nyt til ham i løbet af de kommende dage.