Menu Luk

Madrid billigst muligt

Vi hiver nogle dage ud af kalenderen og tager sydpå. Vi kan godt lide at rejse til storbyer rundt omkring i Europa. Sådan i nogle få dage. Ikke for lang tid ad gangen. Min mand har fundet billige flybilletter til Madrid, så det bliver Madrid, vi oplever i næste weekend. Han kom glad hjem fra arbejde i går og fortalte, at han havde brugt sin frokostpause til at lede efter billige flybilletter. Da han fandt de billigste, han overhovedet kunne finde, så han på sitet, at de også rangerede som de bedste, fordi rejse‐tiden er kort.

Direkte fly ja tak

Det er direkte fra København, og de sørme også er de hurtigste: 6,5 time, i alt. Så han havde også booket et hotelværelse til os, og nu er det, bare at vi pakker kufferterne og tager af sted. Han talte meget om, at det er underligt, at den billigste flybillet til Madrid også er den bedste og den hurtigste. Vi kunne sagtens komme dertil med andre selskaber, som er dyrere, men hvorfor skulle vi vente i Bruxelles eller Paris?

Det synes jeg, også er pudsigt, men lad det ligge. Lad os finde ud af, hvad man skal se og gøre i Madrid. Og spise. Er det også tapas-land i Madrid, eller er der andre specialiteter, man skal smage? Det er en standard ting for os, når vi rejser, at vi skal smage på de lokale varer. Jeg har læst om og smagt spansk røget skinke, men måske er der noget helt ukendt, som kun de lokale spiser.

Billigste flybilletter på nettet

Det skal vi have undersøgt. Vi kigger på internettet: Ting, du skal opleve, når du er i Madrid.” Typisk titel på en artikel i et af damebladene. Og ja, artiklerne viser, at der er virkeligt mange ting, man skal se og gøre. Det bliver spændende.
Det var en dejlig overraskelse, at han kom hjem, og havde fundet de billigste flybilletter til Madrid.