Hårtørrer – Fik gode råd af min kollega om valget af hårtørrer

Hårtørrer

Mennesker er skabt forskellige, og heldigvis for det vil jeg sige. Det er om ikke andet mit udgangspunkt, men når der kommer til ring jeg ikke har forstand på, og som jeg godt kunne tænke mig jeg havde forstand på så er det noget andet – Forvirret ??

Jeg kan godt følge dig, men lad mig prøve at forklare hvad jeg mener. Jeg er ikke særlig god indenfor teknik området. Det betød at da jeg skulle ud og vælge en hårtørrer, så havde jeg ingen idé om hvad jeg skulle købe. Min umiddelbart tanke den dag jeg sag og tænkte over det, den var helt enkelt det, at jeg bare skulle vente og så ønske mig en til jul. På den måde så kunne jeg nemlig slippe for at tage stilling til noget som helst selv, for hvis jeg nu bare skrev hårtørrer på min ønskeseddel, så var det jo op til dem der skulle købe og vælge. Jeg havde faktisk lidt besluttet mig for, at det var sådan jeg ville gøre det, men så alligevel. Den hårtørrer jeg havde, den blev bare mere og mere dårligt. Jeg blev derfor bange for at den ikke kunne holde indtil jul, hvilket ville vare en katastrofe.

Jeg kunne lige se det for mig, at jeg ikke fik købt nogen, og så lige pludselig en dag så ville den gamle hårtørrer bare ikke mere. Jeg ville så hvis jeg ikke havde en ny, være utroligt presset, og så ville jeg bare gå ud og købe den første og den bedste. det synes jeg faktisk ikke ville være den bedste løsning. Jeg besluttede mig derfor for, at jeg ville går ud og kigger på en ny, også selvom den gamle ikke var gået i stykker endnu. Planen med den beslutning skulle lidt være, at på den måde så ville jeg få god tid til at træffe min beslutning. Jeg mod til min en lørdag formiddag, hvor jeg kører ned i byen for at kigge på forskellige hårtørrer. Jeg havde ikke rigtig nogen idé om hvad jeg gik efter, så det var lidt i blinde at jeg valgte at tage i byen. Jeg kom ind i den første butik, og damen bag disken begyndte at give mig gode råd til hvad jeg skulle vælge. Vi kommer ikke ret mange modeller igennem, inden jeg begynder at føle mit helt lost. Jeg forsøgte dog at høre efter, men jeg synes ikke det var så lige til. Jeg besluttede mig for at tage hjem og tænke over det. Da jeg kom hjem, der var det som om mit hoved drejede rundt og rundt og jeg opgav derfor. Mandag morgen der snakkede jeg så med min kollega, og hun har en god viden indenfor teknik. Min tanke var derfor at hun kunne fortælle mig hvilken hårtørrer jeg skulle vælge. Det kunne kun også, og jeg kunne mærke jeg blev hel glad indeni.

Jeg gik straks efter arbejde ud for at købe den hårtørrer, og jeg tror faktisk det var et rigtig glad råd min kollega kom med, for det virker helt vildt godt. jeg glæder mig til at prøve det lidt mere, så jeg kan være sikker på at det er den helt rigtige model.