I år bliver det en cykel ferie.

Vi elsker ferie, og vi elsker at være aktive, derfor har vi valgt at prøve en cykel ferie i år, men der er nogen udfordringer op til ferien, der er nemlig ingen af os der har nogen ordentlig cykeludstyr, så det skal vi på jagt efter inden cykelturen bliver til noget. Derudover så har vi 2 små børn som vi også skal have med, og de er ikke store nok til at cykel selv endnu. Det løser vi dog ved at købe den cykelanhænger som vi alligevel har ønsket os i lang tid.

Nu skriver jeg godt nok at vi har ønsket os en speciel cykelanhænger, men der er har ikke været sat noget navn på endnu, men det blev der så den anden dag da min kone fandt en Dolphin XL via cylkelanhænger guiden. Faktisk en rigtig god side med god forklaring af forskellige tests.

Når man er afsted på cykel, så kan der godt være en del støj, og når man så har 2 unger på slæb og ikke kan rigtig kan hører hvad der sker nede bagved så bliver man nød til at være kreativ, det overlader jeg heldigvis til min kone for det er hun rigtig god til. Det hun så har fundet ud af, faktisk forbindelse med en gave hun vil give til en veninde som lige er blevet mor for første gang. Her sidder hun så og surfer efter en babyalarm test og finder en babyalarm på http://babyalarm-test.dk der har en vibrator mulighed når ungerne hylder, og det er jo helt genialt når man ikke kan hører noget fordi der er så meget støj.

Men vi skal også have andre ting, og i den forbindelse har vi været en tur forbi cykelshoppen.dk, som har et utroligt hjælpsomt team af medarbejdere. Når man står som nybegynder er der lidt mange ting at tænke over, og så er det fedt bare at kunne droppe ind forbi deres butik og få noget god hjælp.

Nogen af de ting vi ikke havde tænkt over var fx. lappegrej, cykelpumpe og regnslag til vores nye cykelanhænger. Faktisk har vi købt 2 anhængere. Den ene er til børnene, og den anden er til bagage, og de havde en ret god pointe i at det ville være katastrofalt hvis en af de to anhængere blev fyldt med vand hvis der skulle komme regn.

Vi skal selvfølgelig ligge i telt, men det giver nogen små udfordringer i forhold til hvor koldt der bliver om natten, derfor har vi købt nogen telt varmere, jeg ved ikke helt hvor gode de er endnu, men det er noget med en kemisk reaktion der skaber en varme kilde. Hvor sikkert det er ved jeg faktisk heller ikke. Måske fordi det er en kemisk reaktion, men også i forhold til hvor varme de bliver. Inputs her er yderst velkomne.

Du er sikkert blevet nysgerrig for hvor vi skal hen, og nu er det jo vores første cykelferie, derfor synes vi er det er lidt seriøst med en jyllandstur, derfor har vi planlagt at køre ud til den nærmeste campingplads, hvilket er ca 25km, her overnatter vi så og cykler videre til den næste osv.