Købte gummistøvler som julegave til hustruen

Gummistøvler

Hvis du er lidt som mænd er flest, så er det med at købe gaver til den bedre halvdel sjældent noget du sætter pris på og den primære årsag er, at du ikke har en jordisk ide om hvad du skal finde på at købe. Du vil naturligvis gerne købe noget hun bliver glad for, men selvom hun sikkert har givet dig en masse hint over de sidste par måneder, så har du bare ikke hørt rigtig efter.

Men det skal du ikke være ked af. Den situation har jeg stået i masser af gange og det kommer nok til at ske mange gange endnu. Heldigvis er hun stadig ved min side, så der må være noget andet jeg gør rigtigt.

I år ser det dog lidt anderledes ud. Jeg kan ikke huske hvornår hun nævnte det, men jeg tror det var i forbindelse med, at vi var ude og gå en tur på en af årets mange regnvejrsdage. Hun fik våde fødder og talte om, at det ville være rart hvis hun havde et par ordentlige gummistøvler. Det kunne jeg naturligvis kun give hende ret i og derfor satte jeg mig for, at det skulle være hendes julegave.

Nettet er ofte billigst

Jeg ved ikke om jeg er underlig på det punkt, men jeg bryder mig egentlig ikke særlig meget om at gå ud i butikker og handle. Der er alt for mange mennesker, larm og travlhed og ofte har de kun åbent på tidspunkt hvor jeg hellere vil lave noget andet.

Derfor var det også fantastisk, at jeg fandt en hjemmeside om netop gummistøvler til kvinder og mænd, som fortalte hvor jeg kunne købe Hunter gummistøvler online. Min svigerinde (min kones søster) nævnte på et tidspunkt (det var vel nærmest et tilfælde), at min kone havde set sig varm på en speciel model som Hunter producerer.

Normalt ligger det ikke til mig at bide mærke i den slags og slet ikke at kunne huske det efterfølgende, men da jeg nu havde sat mig i hovedet, at hun skulle have et par gummistøvler i julegave, så bed det sig på en eller anden måde fast. Måske har jeg bare haft antennerne længere ude end jeg normalt har. I hvert fald hjalp det mig i denne situation hvor jeg stor og skulle vælge imellem 35 forskellige brands og modeller.

Som sagt var den perfekte løsning for mig, at købe dem online. Ikke nok med, at de er billigere fordi en webshop ikke har de samme omkostninger som en fysisk butik, men samtidig kunne jeg handle midt om natten og få varen sendt til mit arbejde i stedet for hjem til bopælen hvor min kone kunne risikere at opdage pakken.

Hvis man virkelig vil ud og kigge dybt på mulighederne for at shoppe online i Danmark, er Hennyandmy et godt bud – og i USA er det jo helt klart Ninko.us

Sidst men ikke mindst, så tilbud butikken også, at de ville pakke gaven pænt ind for mig og endda skrive et lille håndskrevet kort med en hilsen fra mig. Så kan man da som mand ikke ønske sig meget mere, kan man? Jeg er i hvert fald glad og jeg håber naturligvis også at min kone bliver positivt overrasket når hun ser at jeg for en gangs skyld har kunnet finde en ordentlig gave til hende.

Julelån

Jeg optag i øvrigt et lille julelån for at få råd til julegaven. Det er altså smart, at man kan låne penge til julegaver på nettet, udover at man også kan købe julegaverne på nettet. Jeg har ikke så mange penge, men jeg har ikke noget imod at låne til julegaver for at gøre min kone glad. Og jeg blev også glad, da jeg så, at jeg kunne låne pengene gratis i en måned. Alt i alt ser det ud til at blive en rigtig god og glædelig jul sammen med min kone 🙂