Menu Luk

Gulvafslibning

Gulvafslibning priser

Har dine gulve brug for en gang gulvafhøvling eller gulvafslibning, så er der hjælp at hente. Hos firmaoversigten, Novaindex.com, finder du mere end 1.800 gulvfirmaer, som tilbyder billige gulvafslibning priser i hele Danmark.

Så uanset hvor i Danmark, du befinder dig, vil du kunne få hjælp til afslibning af gulve. Det være sig følgende steder:

Dygtig gulvsliber til afhøvling

Gulvsliber søges. Til omgående beskæftigelse søger vi efter en kyndig fagmand til at foranstalte en række forskellige afslibningsopgaver. Man må have kompetencer indenfor gulvtekniske og trætekniske funktioner, derimellem gulvafhøvling. Fast ansættelse forventes eftersom vores ordrebeholdning er i konstant vækst.

Dine primære arbejdsopgaver vil være arbejde af gulve og overfladebehandling af plankegulve og parketgulve for erhvervskunder, privatkunder og boligselskaber. Du vil komme til at arbejde i team med andre erfarne gulvfolk, dog alene ved små gulvopgaver. Dermed får du stillet firmabil til disposition.

Erfaring med gulvarbejde og andre arbejdsopgaver

Vi forventer, at du har rimelig faglig dygtighed og kan arbejde uafhængig med en behagelig væremåde overfor vore mange klienter. Alle medarbejdere må kunne lave disse arbejdsopgaver selvstændigt:

  • Afhøvling af trappetrin
  • Afslibning af bordplade gør-det-selv
  • Afslibning af gulve pris pr. m2
  • Afslibning af trægulv
  • Tilbud på afhøvling af gulve

Gulvtekniske perspektiver og udfordringer

Her er den lokale gulvmand der lever af at høvle kundens gulvoverflade. Vi tilbyder blandt andet:

  • Gulvarbejde
  • Gulvlægning
  • Pudsning

i god kvalitet til skarpe gulvafslibning priser. Alt afslibning løses af fagligt kompetente gulvspecialister.

Lidt om os

Novaindex.com er stedet, hvor du kan finde gulvfirmaer til at udføre gulvrenovering og gulvopfriskning i hele kongeriget. Med speciale i renovering og behandling af parket- eller plankegulve har vi foretaget gulvrestaureringer i København, Aarhus og Odense plus visse andre områder i Dannevang.

Navnlig indenfor høvling, gulvafslibning og overfladebehandling har gulvfirmaet nået en karakteristisk bearbejdningsrolle indenfor den faglige del af gulvbranchen, med rigtig god kvalitet til moderate priser.

Vi er et gulvfirma der er kendt for robust gulvbearbejdning, hvor der lægges vægt på samspillet imellem ny teknologi, billig gulvafslibning priser og gulvteknisk ekspertise. Medarbejdere og ledelse har fokus på arbejdsmiljø, minimering af støj og støv samt indemiljø.