Menu Luk

Futter til baby

Jeg har været til babyshower. Det er min veninde, som er blevet mor. Hun og hendes kæreste har længe forsøgt at blive forældre, og det er endeligt lykkedes for dem. De har fået en dejlig lille pige. Hun er meget lille, født 1,5 måned for tidligt. Men stærk og sulten.
Jeg ledte længe efter en gave til hende. Og hvad er bedre end et par babyhjemmesko?

Hvad med forældrene?

Jeg havde det, sådan at jeg vidste, at alle andre, der deltog, ville medbringe gaver til babyen. Det ville jeg, da også, men jeg syntes bare, at forældrene også skal have en gave. Så jeg tænkte på at give dem et sæt brætspil vel vidende, at de først kan bruge dem om nogle år, når pigen er stor nok til fx at spille ludo. Men den tanke var alligevel ikke den, jeg fulgte.

Da jeg var i byen for at lede efter brætspil, kom jeg nemlig forbi en masse andre butikker. Jeg kiggede på rangler, savlesmække og bideringe. Men jeg fandt ikke noget, som jeg brød mig om at give den lille familie.

Hjemmesko til far og mor

Lidt skuffet over min fantasiløshed gik jeg hjem. Men som det heldige menneske jeg er, kom jeg forbi en forretning med hjemmesko til mænd på nettet: Dem her. Og det gav mig idéen. De skal have et par hjemmesko. Alle tre. Et par til min veninde, et til hendes barn og et til hendes kæreste. Hjemmesko er da symbolet på hygge derhjemme. Og det er da det, man skal, når man er en lille, ny familie.

Jeg skyndte mig ind i forretningen og fik købt to par hjemmesko. Et til min veninde og et til hendes kæreste. Desværre havde de ikke hjemmesko til babyer. Men kvinden, der solgte mig hjemmeskoene, henviste mig til en butik lidt længere nede ad gaden. Der ville jeg kunne finde et par til en baby. Jeg styrtede derned og fandt et par, der ligner de hjemmesko, jeg købte.