Menu Luk

Florida rejser

Florida er kendt som en af de Amerikansk stater med mest sol. Gennemsnits temperaturen på omkring de 25 grader, og strande i kilometervis er noget som lokker danskerne til. Der er faktisk hele 1.200 kilometer strand i Florida, og vandet i havet er krystalklart og helt blå stort set overalt. Det er en kæmpe oplevelse og vandet er som man finder det ved de fineste strande i Caribien. Florida er byen for alle. Du kan i Florida sammensætte en ferie, hvor du oplever alt. Er du action typen kan du for eksempel sammensætte en ferie i Florida med masser af actionsoplevelser, men derudover kan du også krydre ferien med forlystelsesparker, eller slap af dage ved stranden.

Muligheder i Florida

Florida er kendt for sin skønne natur, men specielt naturen omkring Florida Keys, som er en lille gruppe øer forbunder med gangstier og veje imellem er værd at opleve. Det gør dette område meget specielt at være i, og det er virkelig et lækkert, men også flot område at besøge. Det er absolut et besøg værd, hvis du vælger Florida som rejsedestination.

Der er rigtig mange temaparker i Florida indenfor alt, som f.eks. film og natur. Her kan Disney World, Universal Studios og Sea World bla. nævnes. Det er 3 store attraktioner i Florida. Rejser du til Florida bør du absolut besøge minimum én af disse, da det er en kæmpe oplevelse bare i sig selv bare at komme ind i én af parkterne. Så prøv endelig en af attraktionerne. Se mere om rejse til Florida.

Rejser til Orlando

Orlando er en fantastisk by, som du ikke bare kan se på én dag. Derfor bør du bruge nogle dage på, at komme rundt i Orlando, for at se denne dejlige by. Planlæg gerne hjemmefra, så du ikke spilder tiden i byen, og derfor ikke når at opleve alle de spændende ting som byen byder på.

Byen er bl.a. kendt for en lang række underholdnings muligheder samt natur attraktioner.

Orlando er kendt som byen for underholdnings branchen. Der er tema- og forlystelsesparker OVERALT i orlando. Hvis du står og skal til Orlando for første gang bør du som minimum besøge en af de 3 ovennævnte temaparker, da det er i de største i Orlando i Florida.

Muligheder i Orlando

Muligheder i Orlando er altså mange. Byen er endvidere kendt som byen, som ikke har et centrum, som vi kender det fra danske byer. Hele byen er nemlig et centrum.

Motorvejsnettet omkring Orlando er kæmpe stort og godt bygget, så det er ikke noget problem er komme rundt med transport i form af bil eller busser.

Priserne for attraktioner samt spise og overnatninger, uden for den normale højsæson i sommeren, er faktisk ret gode, og rimelig i forhold til USA. Derfor er det en god mulighed for dig, hvis du har et stramt budget, at du vælge, at rejse udenfor den absolutte højsæson.

Der er en vej som kaldes International Drive, og på denne gade, som er en af de største i Orlando, finder i nogle kæmpe store, men også gode hoteller. Du vil absolut ikke fortryde, at rejse i Florida og besøge Orlando. Læs mere om rejse til Orlando.