Det er sommer og vejr til en Fatboy i haven

Hvis jeg skal beskrive mig selv med et enkelt ord, så vil jeg egentlig bare kalde mig selv i livsnyder. Der er dog et lille twist, for jeg er ren faktisk en livsnyder der godt kan lide at arbejde. Jeg kunne faktisk også gå så lagt som til at sige, at jeg elsker at arbejde, men når jeg så har fri fra job, så er det livsnyderen kommer op i mig. Jeg elsker at ligge på min Fatboy ude i haven, og jeg elsker at spise alle mulige lækre fødevarer.  Når jeg kalder mig selv livslider, så er det mest indenfor indenfor fødevarer at jeg er livsnyder.

Jeg kan mærke nu, at sommeren er lige om hjørnet. Jeg plejer at gøre det på den måde, at når der er efterår og vinter, så arbejder jeg rigtig meget. Jeg har det specielt ikke særlig godt med vinter, og jeg kan hurtig komme i dårlig humør når jeg går udenfor i rigtig dårlig vejr. Jeg har derfor valgt at sige, at jeg har ikke så meget lyst til at gå udenfor der hjemme. der er ikke så meget i haven jeg skal lave etc. så hvorfor ikke bare arbejder noget mere i den periode ? Når det så bliver sommer, så skærer jeg virkelig ned på mine arbejdstimer. Jeg går så langt som til at jeg kun arbejder en 10-15 timer i sommer perioden. Resten af tiden, der er jeg livsnyder. noget af det jeg holder rigtig meget af er, at smide mig ude i haven med mig Fatboy og min avis. Sådan kan jeg godt få lang tid til at gå.

Sidste år der gik faktisk næsten panik i mig. Jeg havde glemt at få lagt min fatboy indenfor en dag, og næste dag var den desværre bliver stjålet. Det var super øv at opdage, og det var naturligvis en dag med super godt vejr, hvor jeg virkelig godt kunne have brugt den. Jeg skulle derfor i en fart have fat i en ny. Jeg fandt hjemmeside E-fat.dk hvor jeg kunne få fat i en ny. Jeg fik den bestilt allerede fra morgen af,for så havde jeg et håb om, at jeg ville have den dage efter. Resten af dagen skulle bare overstås, og jeg havde svært ved at finde ro til noget som helst. Næste dag, der gik jeg og ventede spændt på, om min nye Fatboy ville komme. Der gik heldigvis ikke særlig lang tid, så ringede der en fragtmand på døren, og det var heldigvis min nye Fatboy han stod med.

Jeg fik den pakket ud, og vejret var efter hånden ved at blive rigtig godt, så jeg lagde mig straks udenfor i det gode vejr. det var super dejligt, og det gik op for mig, hvor afhængig jeg egentlig var blevet af den. Jeg kunne jo rent faktisk ikke undvære den, når det er godt vejr. Den er goså super dejlig at ligge på, så prøv at købe en hvis du endnu ikke har prøvet en. Prøv dog på, måske bliver du også afhængig.