Menu Luk

Biludlejning USA

Drømmer du om at komme rundt i USA, så læs med her, for vi har erfaringen i at finde de gode tilbud på biludlejning USA til dig. Hvis du besøger hjemmesiden www.biludlejning-usa.com, så finder du de gode tilbud på billeje derover. Vi kender USA, så derfor er vi i stand til at finde de bedste priser til dig. Jeg har selv rejst en del i USA, så derfor kender vi mange af de udfordringer som første gangs rejsende kommer til at stå overfor på deres rejse.

Den sidste rejse jeg var på til USA, det var en 21 dages rundtur over i den vestlige del af USA. Vi havde store forventninger til turen, og vi havde gået og drømt /planlagt rejsen i over et år. min kæreste og jeg havde rigtig mange gode samtaler om, hvad vi skulle se derover, og nok så vigtig hvad vi ikke skulle se. Når man planlægger en rundtur derover, så er det nok, et spørgsmål om at vælge fra end vælge til. Det er et kæmpe land, og hvis man ikke forsøger at begrænse sig lidt, så kan det ende op med et meget stressende program. Til en start der gjorde vi det, at vi satte os ned, og fandt i hovedtræk ud af, hvad vi skulle, og hvad det skulle være for en vej i skulle. På den måde, så kunne vi nemlig få en eller anden idé om, hvor mange dage den ruten vi havde planlagt ville tage. Det kom noget bag på os, for hvis vi regnede lidt på det, så ville den tage omkring fire uger. Vi havde dog kun ferie i 3 uger, så vi var nød til at skære noget bort. Det bar på ingen måde nogen let opgave, for alt virkede vild spændende. Vi fik dog det hele tilpasset, sådan vi vi ende op med et super spændende program til vores tur. Vi fik bestilt alle de ting vi skulle bruge. det første vi overhovedet bestilte, det var vores flybilletter, for så var vi da sikker på at vi kunne komme af sted. Vi bestilte også biludlejning USA, for så havde vi de to store poster på plads.

Vi gik og ventede spændt på den store dag hvor vi skulle af sted. Vi skulle flyve til Los Angeles, så det var noget af en tur. Der var ingen af os, der havde prøvet at flyve så langt før, så vi var meget spændte på, hvordan det ville gå. Vi skulle dog heldigvis / uheldigvis mellemlande to gange undervejs, så vi havde mulighed for lige at komme ud og få noget luft. Det var dog en fantastisk tur vi fik, og det eneste der var lidt for lang, det var flyveturen. Det er dog lidt svært at lave om på af standen 🙂 Det var en kæmpe oplevelse at være derover, så hvis du også går og drømme om det, så vil jeg bare sige, at du skulle se at få gjort noget ved det, i stedet for bare at drømme om det.

 

 

Andre artikler