Menu Luk

Få den glatte hud du drømme om, men en sort ansigtsmaske

Når man opholder sig i et omklædningsrum i et Fitness center, så er der slet ingen tvivl om, at man ved hvad kvinder i Danmark går rundt og tænker og snakker om. Jeg går selv til Fitness 5 gange pr. uge, så jeg kommer næsten dagligt dernede, og møder derfor mange forskellige kvinder, og hører derfor mange af deres tanker. Nu skal det ikke lyder sådan, at jeg er veninder med dem alle sammen, for det er jeg på ingen måde. Jeg har dog altid godt kunne lide at smalltalk, så jeg har altid hilst på de andre piger der kommer dernede. Jeg har gået samme sted i gennem 5 år, og jeg har mødt nogen af de andre i hele periode, så vi er efterhånden kommet til at kende hinanden meget godt. Jeg vil ikke kalde dem alle sammen mine veninder, men det er da piger som jeg har meget tilfælles med, og som jeg bruger rigtig mange timer sammen med.

Mænd tror altid kun, at det er dem som snakker om spænende ting i deres omklædningsrum, men det er da udelukkende fordi de ikke ved hvad der sker inde hos kvinderne. Det er dog ikke sikkert at de vil synes det er spændende, at høre om forskellige råd til behandling af fx. hudorme, eller andre spændende problemer, som kvinder kan gå rundt med i hverdagen. Noget af det som er “hot” lige i øjeblikket, det er netop behandling af hudorme, for der er kommet nye produkter på markedet, som mange naturligvis skal prøve af. Et af de produkter som mange roser, det er de nye sorte ansigtsmasker som denne,  hvor man fjerne hudorme, for fordelen ved at gøre dette er, at det altid er hudorme der senere bliver til bumser, og når man fjerner dem inden, så minimerer man problemet med bumser . Det er endnu ikke alle pigerne, der har fundet ud af, at en sort ansigtsmaske er sindssygt effektivt, og det kan godt være at man skal sidde med den i ansigtet i 20-25 min. men det er altså tid hvor man ikke skal lave noget, hvor man bare kan sidde og slappe af. Det er heller ikke noget der gør ondt, og hvis man sammenligner med, hvor ondt det kan gøre at få en dumt, så er det en helt utrolig lettelse, at undgå at få dem.

Når man klemmer bumser ud, så kan der faktisk og en risiko for, at du kommer til at sprede problemet, så hvis man klemmer en bums ud, så kan du ender op med at have mange flere. Det ved jeg ikke om der er nogen der har lyst til at tage den risiko. Jeg ved hvor træls det kan være at få en og det er som om, at de altid har en tendens til at komme frem, når man mest af alt venter der, og når man skal på date, eller noget andet, hvor man på ingen måde har lyst til at skulle kæmpe med en bums også – Man skal jo tænke på nok andre ting, når man er af sted på sådan en, så ingen grund til at skabe flere problemer for en selv vel ?