Ekstraudstyret og i haven

Det er efterhånden noget tid siden at jeg købte min køkkenmaskine, men har aldrig fået det hele som var med brugt. Ekstraudstyret skulle selvfølgelig også afprøves, så jeg besluttede mig for at lave en hurtig og nem lille dessert/natmad med den medfølgende blender. Jeg havde været i haven og hente jordbær, hindbær og solbær, og ca. ½ blev blendet godt sammen med en lille smule sukker, så desserten ikke blev for syrlig, og den anden halvdel blev skåret i mindre stykker. Så piskede jeg lidt flødeskum (med ballonpiskeriset, hvilket også fungerede helt fantastisk), og vendte det sammen med de blendede frugter og de fleste af frugtstykkerne. Det blev hældt på en tallerken og pyntet med de sidste frugtstykker. Jeg hakkede herefter lidt mandler i minihakkeren og dryssede det ud over tallerknen. En super hurtig, lækker og frisk dessert, der er nem at lave. Og alt ekstraudstyret virkede helt perfekt, og var nemt at bruge. Jeg tror aldrig mere jeg går tilbage til den traditionelle blender.

Bestilte det hele for cirka to måneder siden, og selvfølgelig på nettet. Jeg er stor tilhænger af at handle via nettet, da netbutikkerne aldrig har lukket, og hvis man fortryder sit køb, kan man altid bare sende det tilbage igen i løbet af de første 14 dage (hvis man da ikke har brugt det). Jeg havde for nyligt også fundet et minutur i lækkert retro design med magnet på bagsiden hos kitchenone, som jeg bare måtte eje, men da den ikke kostede særlig meget, ville det blive for dyrt at skulle betale fragt bare for det ene produkt. Og da jeg nu alligevel skulle have fat i en brødrister, købte jeg det på den samme side, så jeg kunne få det sendt samlet – og derved ikke skulle betale for fragten, da min ordre blev på mere end 500 kr. Så det kan nogen gange betale sig at have lidt tålmodighed, når man ikke skal bruge produkterne lige nu og her.

Jeg har dog en smule svært ved at købe ting på nettet, som jeg overhovedet ikke aner noget om. For tiden er jo på udkig efter en ny plæneklipper, da den nuværende larmer meget og ikke er så ergonomisk. Har set nogle nye modeller med bioklip som koster en del mere, men de nærmest overflødiggør opsamleren og fordeler i stedet for det afklippede græs over plænen. Det bliver nærmest pulveriseret, og efter kort til bliver det til kompost og giver samtidig nærring til plænen. På en sammenligning ved navn http://www.plaeneklipper.com har jeg fundet en del forskellige modeller fra Texas, og prisen ligger på mellem 1000 og 3000 kroner, alt efter hvor avanceret den skal være og hvor mange kræfter der behøves. Har endnu ikke fundet mit behov, men overvejer at tage ned til en lokal forhandler senere på dagen og se udvalget. Derefter skal det dog ikke udelukkes at den bestilles på nettet, da Texas selv sælger direkte. Så får man også en god garanti og er ikke afhængig af en lokal butik, den kunne jo lukke eller trække tiden ud når der er tale om en reklamation.