Hvad er fordelen ved iPhone 4/4S skins frem for almindelige hardcase-covers?

iPhone cover med trælook

Der er kort og godt en stor fordel: Det ser simpelthen bare bedre ud og er mere originalt!

Apple har brugt både meget tid og utroligt mange penge på at udvikle deres iPhone 4 og 4S, bør man da også tænke over, hvad man sætter på den som beskyttelse. Designet er blevet rost til skyerne af diverse designguruer i løbet af de sidste mange år, og man må også give Apple, at de er suveræne med hensyn til at skabe unikke produkter, som bliver bestsellers indenfor de brancher, de bevæger sig i. Det er vel heller ikke for sjov, at diverse folk rundt om i verden giver en masse penge for f.eks. MacBooks, når de kan få andre bærbare computere, der har det samme hardware i men bare til halv pris.

Men tilbage til iPhonen: De store klodsede hardcase covers følger bare ikke formen godt nok til, at iPhonens førnævnte unikke design kommer til sin ret, da et cover simpelthen fuldstændig ændrer formen på den. Det er her, hvor skins kommer ind i billedet for med et skin, vil telefonens flotte æstetik og form blive fulgt optimalt. Og det er simpelthen derfor, at et skin er bedre at investere i end et cover! Telefonen bliver beskyttet lige så godt mod ridser, men dog har et hardcase cover den fordel, at de bedre vil klare at blive tabt. Men omvendt: Hvis du endelig taber din telefon, plejer man også at tabe den så voldsomt, at der alligevel vil gå et eller andet i stykker på den lige meget hvad.

Endnu et problem med diverse covers til iPhone 4 og 4S er, at det kan være utroligt svært at finde et, der bare er nogenlunde lige så stilren som iPhonen, og det er igen en skam, når man købte den for designets skyld til at starte med. Indenfor skin-verdenen kan man også finde en del vilde og lidt for kulørte skins, men dog forhandler enkelte webshops skins, der holder den flotte æstetiske standard som Apple har givet telefonen.

Et af disse steder er danske Tezzo.dk. Det er to unge gutter, der i 2011 opstartede denne webshop med salg af iPhone covers, og de virker til efterhånden at have fået fodfæste, da man af og til kan se deres produkter på folks iPhones rundt omkring, når man er ude og køre med tog eller nede i det lokale træningscenter. Ideen er også god nok: Et kvalitetsmateriale fra 3M, som de skærer ud til deres kunders iPhones og voila: Du har et tykt klistermærke, der imiterer enten carbon, træsorter eller simpelthen et, der bare er ensfarvet. De sælger disse skins for 149 på deres side, og hvis du skal investere i et cover, der f.eks. har et Hugo Boss-logo på eller Ralph Lauren, kan du være uheldig at skulle give det dobbelte (Jeg så for nylig et Hugo Boss-cover til 249!!!), hvis det altså er et originalt cover. Ud fra dette rationale er deres skins egentlig meget billige, og det er desuden også en tand mere originalt at have en telefon af f.eks. træ, i stedet for at rende rundt med et tøjmærke-brand, som er blevet klistret på et cover i Asien.