Menu Luk

E-cigaretter, de var ikke hvad jeg troede.

372804-2014Jeg var ikke overbevist af alt det ståhej, der var skabt omkring e-cigaretter. Det var indtil jeg faktisk prøvede dem.

En af mine venner havde brugt nikotintyggegummi i stedet for at ryge derhjemme. Så for et par måneder siden, fortalte han mig, at han havde skiftet til en e cigaret. Han forklarede, at dampene ikke dvæler ligesom røg gjorde, de lugter ikke og han hostede ikke som han plejede med almindelige cigaretter.

Jeg var villig til at give dem en chance, der udover kunne jeg spare en masse penge, hvis de viste sig at være lige så gode som rapporterne tyder på. Så jeg købte nogle engangs e-cigaretter.

Da pakken kom, blev jeg overrasket over, hvor lille den var. E-cigaretterne var på størrelse med en almindelig ‘King Size’ cigaret. Jeg forventede mere, da jeg ikke indså i starten, at en engangs e cigaret kan erstatte flere pakker almindelige cigaretter. E-cigaretter er meget praktiske. Slut med pladskrævende cigaret pakker i mine lommer. I stedet kunne denne enkle plastik pind være i min lomme ligesom en kuglepen. En anden fordel jeg pludselig indså, at ned disse e-cigaretter var jeg aldrig afhængig af en lighter eller tændstikker. Simple ting som dette hjalp mig med at ændre min mening.

Da jeg skulle bruge en for første gang, blev jeg overrasket over, at dampen var så stærk og smagte ligesom min almindelig cigaretmærke. “Følelsen” var der, og i modsætning til tyggegummi, opfylder e cigaretten virkelig mit behov. Alle disse positiver oplevelser havde næsten overtalt mig.

Hvad der virkelig var afgørende for mig var, at alle disse positive resultater stadig var der efter jeg havde røget de tre e-cigaretter, jeg havde bestilt. I virkeligheden besluttede jeg det ikke var mit ønske nu, at gå tilbage til regelmæssige cigaretter. De tre e-cigaretter, jeg havde bestilt varede i næsten halv anden uge og kostede mig kun en brøkdel af prisen for min normale cigaretter. Jeg havde ikke forventet at være så imponeret over denne e cigaret teknologi, som jeg havde set som værende kun et modefænomen. Men dem jeg havde prøvet var lige så gode som mit almindelig cigaret mærke.

Da jeg oprindeligt havde set på, hvilke e-cigaretter jeg ville købe, var jeg overrasket over alle de smagsvarianter, der var. Jeg havde kun set normale og menthol cigaretter, men disse e-cigaretter syntes at have så mange smagsvarianter. Jeg havde planer om at få mig en af ??de genopladelige fordampere, der bruger væske. Men jeg ønskede at prøve en aromatiseret version først. Så jeg bestilte et par engangs e-cigaretter i kirsebær smag.

De var ankommet et par dage efter jeg bestilte dem. Helt ærligt, jeg havde forventet at prøve dem og ikke være alt for imponeret over, atmine cigaretter skulle smage af frugt. Det var derfor, jeg købte engangs cigaretter, da jeg ikke ønsker at betale for aromatiseret væske og derefter finde ud af, at jeg lå inde med en flaske af noget jeg ikke kunne lide. Selvfølgelig, behøvede jeg ikke at være bekymret. Kirsebærsmagen var forbløffende. Stærk, men ikke overvældende, som gjorde at dampen smagte bedre end den almindelige aroma. Jeg var ærligt talt overrasket over, hvor meget dampen virkelig smagte. Ikke ligesom de tyggegummi hvor frugtsmagen kun varer i et par sekunder. Den kirsebæraroma var der hver gang jeg tog et sug på e cigaretten og falmede ikke engang hen mod slutningen på den tredje dag. Du kan læse meget mere op http://blog.dansmoke.dk/e-rog-elektroniske-cigaretter-gor-rygning-uden-tobak-til-en-fornojelse/

Min fordamper dukkede op den anden dag, og jeg kan ikke se mig selv vende tilbage til almindelige cigaretter. Jeg har en flaske væske med kirsebær smag og også en flaske med vanilje, som jeg ikke har prøvet endnu. Væsken fordamper lige så godt som med engangs e-cigaretter. Jeg er nu overbevist om, at dette ikke er et modefænomen.